Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Warning Fixleri Azura

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardeşim warning gizlemek saçmalık kapatıyorum warningleri ayrıca fotograf isteyen arkadaşım. kusra bakma çok fazla kod var ve hata resmini koyunca yer kaplıyor o yüzden resim eklemedim ayrıca kapanmış bir warningi nasıl gösterebilirim onuda bilemiyorum :D

kardeşim warning gizlemek saçmalık kapatıyorum warningleri ayrıca fotograf isteyen arkadaşım. kusra bakma çok fazla kod var ve hata resmini koyunca yer kaplıyor o yüzden resim eklemedim ayrıca kapanmış bir warningi nasıl gösterebilirim onuda bilemiyorum :D

Fotoğrafı ben kendim için istemiyorum anlamayan kişiler için istiyorum. Warningin kapanmış halini fotoğraf olarak koy demiyorum ki zaten.. Kod bloklarını koy demek istedim yanlış anlamışsın.

Fotoğrafı ben kendim için istemiyorum anlamayan kişiler için istiyorum. Warningin kapanmış halini fotoğraf olarak koy demiyorum ki zaten.. Kod bloklarını koy demek istedim yanlış anlamışsın.
hım şimdi anladım çok saol.
uyarı 2 için gerek yok resme ama uyarı 1 için koyabilirim önerin için saol ama dediğim gibi çok fazla kod var belli bir yerden sonra sığmazsa yeni konu açmam gerekcek tek konu altında elimden geldiğince warnin çözümü paylaşmak istiyorum.
yanlış anladığım için özür dilerim dediğini dikkate alıcağım. saol!

hım şimdi anladım çok saol.
uyarı 2 için gerek yok resme ama uyarı 1 için koyabilirim önerin için saol ama dediğim gibi çok fazla kod var belli bir yerden sonra sığmazsa yeni konu açmam gerekcek tek konu altında elimden geldiğince warnin çözümü paylaşmak istiyorum.
yanlış anladığım için özür dilerim dediğini dikkate alıcağım. saol!

Warningi Kapatmak Ne Gibi Avantaj Sağlar Dez Avantajı Olurmu?

Teşekkürler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri