- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kardeşim warning gizlemek saçmalık kapatıyorum warningleri ayrıca fotograf isteyen arkadaşım. kusra bakma çok fazla kod var ve hata resmini koyunca yer kaplıyor o yüzden resim eklemedim ayrıca kapanmış bir warningi nasıl gösterebilirim onuda bilemiyorum 

- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
kardeşim warning gizlemek saçmalık kapatıyorum warningleri ayrıca fotograf isteyen arkadaşım. kusra bakma çok fazla kod var ve hata resmini koyunca yer kaplıyor o yüzden resim eklemedim ayrıca kapanmış bir warningi nasıl gösterebilirim onuda bilemiyorum![]()
Fotoğrafı ben kendim için istemiyorum anlamayan kişiler için istiyorum. Warningin kapanmış halini fotoğraf olarak koy demiyorum ki zaten.. Kod bloklarını koy demek istedim yanlış anlamışsın.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
hım şimdi anladım çok saol.Fotoğrafı ben kendim için istemiyorum anlamayan kişiler için istiyorum. Warningin kapanmış halini fotoğraf olarak koy demiyorum ki zaten.. Kod bloklarını koy demek istedim yanlış anlamışsın.
uyarı 2 için gerek yok resme ama uyarı 1 için koyabilirim önerin için saol ama dediğim gibi çok fazla kod var belli bir yerden sonra sığmazsa yeni konu açmam gerekcek tek konu altında elimden geldiğince warnin çözümü paylaşmak istiyorum.
yanlış anladığım için özür dilerim dediğini dikkate alıcağım. saol!
- Konular
- 65
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 982
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 1,590
- DevLira
- 18
hım şimdi anladım çok saol.
uyarı 2 için gerek yok resme ama uyarı 1 için koyabilirim önerin için saol ama dediğim gibi çok fazla kod var belli bir yerden sonra sığmazsa yeni konu açmam gerekcek tek konu altında elimden geldiğince warnin çözümü paylaşmak istiyorum.
yanlış anladığım için özür dilerim dediğini dikkate alıcağım. saol!
Warningi Kapatmak Ne Gibi Avantaj Sağlar Dez Avantajı Olurmu?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)