YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FileZilla Server unexpectedly closed network connection hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheEndd00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

TheEndd00

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba AyyıldızSunucu dan 1 aylık server aldım Putty Nacivat herşeye girebiliyorum ancak başka files kurmak için filezilla ya girmek istediğimde Server unexpectedly closed network connection hatası alıyorum. Sunucu ya mesaj attım ve Kendisinde sorunsuz bağlandığını söyleyerek Bağlantı resmi attı. ancak az önce ile 7. bilgisayarda deniyorum ve Hala bağlantı Kuramadım Bir çözüm üretebilecek arkadaş varsa sevinirim Teşekkürler Şimdiden.:frown:

Kimden alıntı yapmışım bi oku bakim 3dk da ne yazdıgınımı unuttun yoksa hafızanımı yitirdin.
Laf atıp yanlış bilgilerini paylaştıgın için uzatabilecegin bişi yok zaten.
Şikayet edermiş :smile:. bak buda kırmızı..

Yardımcı ol, bildigini paylaş. ama dogru cevapları paylaş can kurban ozaman sana.
Laf attığın insanları tanımadan bilemden üste çıkmaya çalışma lütfen.
İnş bundan sornaki diyaloglarımız daha iyi olur..

Kimden alıntı yapmışım bi oku bakim 3dk da ne yazdıgınımı unuttun yoksa hafızanımı yitirdin.
Laf atıp yanlış bilgilerini paylaştıgın için uzatabilecegin bişi yok zaten.
Şikayet edermiş :smile:. bak buda kırmızı..

Yardımcı ol, bildigini paylaş. ama dogru cevapları paylaş can kurban ozaman sana.
Laf attığın insanları tanımadan bilemden üste çıkmaya çalışma lütfen.
İnş bundan sornaki diyaloglarımız daha iyi olur..

Kardeşim senin kim olduğun beni ilgilendirmez kardesim niye alıntı yapıyorsun ben senden alıntı falan yapmıyorum senin gibi her söze muhalefet olanlar yüzünden foruma giresim kalmıyor kardeşim bulaşma bana yorumuna bak işine bak ben diyormuyum hek66 hiçbirşey bilmiyor boş boş konuşuyor diye zaten boş boş konuşuyorsun ban yemişsin diyorsun adam sunucuya erişiyor ban yemenin ne demek oldugunu sen bi öğren ondan sonra gel ban attıgın zaman Tüm protokollere erişim kapanır.

Dediğiniz gibi yaptım ancak aynı hata devam ediyor başka çözüm yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri