Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Filezilla bağlanmıyor yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berqo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

berqo123

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
394
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tekrar merhaba. Yine size bir sorunumu çözmek için anlatıcam. Ben serverimde connection refused hatası alıyodum sunucuya bağlanacaksında kalıyordu. Bir arkadaş bana "Virtualbox kullanıyorsan alıcaksın çözüm yok" demişti. Bende virtual pc kullanmaya başladım. 9.2 kurulumu yapmayı denedim freebsd dosyaları sildiği için yapamadım internetten hazır 9.2 dosyaları indirdim kurdum içinde mysql 5.5 kurulu libler falan var neyse. Bir güzel kurdum sysinstalldan ağ ayarlarını yaptım puttye bağlandı. Buraya kadar çok güzel daha sonra filezilladan bağlanmayı denedim fakat ;

Hata: Server unexpectedly closed network connection
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

hatası aldım. Yardım edebilecek var mı?

Tekrar merhaba. Yine size bir sorunumu çözmek için anlatıcam. Ben serverimde connection refused hatası alıyodum sunucuya bağlanacaksında kalıyordu. Bir arkadaş bana "Virtualbox kullanıyorsan alıcaksın çözüm yok" demişti. Bende virtual pc kullanmaya başladım. 9.2 kurulumu yapmayı denedim freebsd dosyaları sildiği için yapamadım internetten hazır 9.2 dosyaları indirdim kurdum içinde mysql 5.5 kurulu libler falan var neyse. Bir güzel kurdum sysinstalldan ağ ayarlarını yaptım puttye bağlandı. Buraya kadar çok güzel daha sonra filezilladan bağlanmayı denedim fakat ;

Hata: Server unexpectedly closed network connection
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

hatası aldım. Yardım edebilecek var mı?
sadece kendin gireceksen bunu incele

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri