Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FileZilla Server unexpectedly closed network connection hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheEndd00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

TheEndd00

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba AyyıldızSunucu dan 1 aylık server aldım Putty Nacivat herşeye girebiliyorum ancak başka files kurmak için filezilla ya girmek istediğimde Server unexpectedly closed network connection hatası alıyorum. Sunucu ya mesaj attım ve Kendisinde sorunsuz bağlandığını söyleyerek Bağlantı resmi attı. ancak az önce ile 7. bilgisayarda deniyorum ve Hala bağlantı Kuramadım Bir çözüm üretebilecek arkadaş varsa sevinirim Teşekkürler Şimdiden.:frown:

sunucu firman kendi sistemlerini bilemeycek kadar cahilse yada başka bir firmanın alt yapısını kulalnıyorsa normaldir.
böyle insanları görünce bazen dövesim geliyor, bazen sövesim, bazen de gülesim :wink:
cahillik diz boyu sorunca sunucu satıyoruz (aslında pazarda limon satamazlar)..

SSH TCP FTP SFPT bunların hepsi farklı protokollerdir, daha 10 larca header türüde var.
sen sunucu tarafından SFTP protokolünde banlanmışsın.
ip adresini değiştir düzelir. getaway e ban atıldı illa firman düzelticek.

Son düzenleme:
Merhaba AyyıldızSunucu dan 1 aylık server aldım Putty Nacivat herşeye girebiliyorum ancak başka files kurmak için filezilla ya girmek istediğimde Server unexpectedly closed network connection hatası alıyorum. Sunucu ya mesaj attım ve Kendisinde sorunsuz bağlandığını söyleyerek Bağlantı resmi attı. ancak az önce ile 7. bilgisayarda deniyorum ve Hala bağlantı Kuramadım Bir çözüm üretebilecek arkadaş varsa sevinirim Teşekkürler Şimdiden.:frown:

Putty ve Navicata Erişebiliyorsan Ban Yemiş Olman İmkansız.

Putty eriş

Aşağıdaki Kodu Yaz
Kod:
ee /etc/ssh/sshd_config

Girmiş oldugu ekranda aşağıdaki kodu bul ve o kısmın fotoğrafını at bi bakalım.
Kod:
PermitRootLogin

Daha Sonrasında Aşağıdaki Kısma Gir Oranında Fotoğrafını At
Kod:
ee /etc/hosts_allow

Putty ve Navicata Erişebiliyorsan Ban Yemiş Olman İmkansız.

Polemik olmasın istiyorum ama olmuyor ama :wink: ..
Lastik patladı deyince, boya yapmayı anlatmaya gerek yok..
Bilmediğin konular için yorum yapmak yerine izleyici olmak senin için daha faydalı olacaktır..

Polemik olmasın istiyorum ama olmuyor ama :wink: ..
Lastik patladı deyince, boya yapmayı anlatmaya gerek yok..
Bilmediğin konular için yorum yapmak yerine izleyici olmak senin için daha faydalı olacaktır..

Kırmızı yazman birşey bildiğini göstermez ve şuan yardım isteyen birisinin konusu en azından ona saygımdan fazla uzatmıyorum kardesim ben elimden geldigince herkese yardımcı olmaya calısıyorum sana cevap hakkı doğmadı senin hakkında bir yorumda yapmadım birdaha yorum yaparsan şikayette bulunucam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri