Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mysql Hatası Alıyorum Yardım Edebilir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanka10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 385

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleykum arkadaslar bu konularda daha yeniyim dün gece kendim sabit ip bir server kurdum arkadaslarımında girebilmesi (eğlence amaçlı) için site kurmaya çalışıyorum ücretsiz hostinglerden sitemi kurdum ancak ftpden dosyalarımı aktardıgımda mysql hatası alıyorum her panelde böyle ve önceden yüzlerce panel kullanmışımdır hiç böyle olmamıştı bilgilerimi eksiksiz girdigime eminim başka yerdende mi ayar yapılacak yoksa? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Hata:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.10' (4) in/home/a5738510/public_html/baglandimbaksiteye28.php on line 2

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Site mySQLine bağlanılamadı !

Son düzenleme:
Öncelikle selamun aleykum arkadaslar bu konularda daha yeniyim dün gece kendim sabit ip bir server kurdum arkadaslarımında girebilmesi (eğlence amaçlı) için site kurmaya çalışıyorum ücretsiz hostinglerden sitemi kurdum ancak ftpden dosyalarımı aktardıgımda mysql hatası alıyorum her panelde böyle ve önceden yüzlerce panel kullanmışımdır hiç böyle olmamıştı bilgilerimi eksiksiz girdigime eminim başka yerdende mi ayar yapılacak yoksa? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Hata:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.10' (4) in/home/a5738510/public_html/baglandimbaksiteye28.php on line 2

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Site mySQLine bağlanılamadı !

Sistemi kendi bilgisayarınız üzerine kurmanız gerekiyor aksi halde erişim sağlanamaz.

Dışarıya doğru tüm portların açık oldugundan emin olun.

Virtual box ile kuruyorum yanlış mı? ve dışarıya doğru portları nasıl açabilirim dediğim gibi daha yeniyim pek bi bilgim yok şimdiden teşekkürler
Sistemi kendi bilgisayarınız üzerine kurmanız gerekiyor aksi halde erişim sağlanamaz.

Dışarıya doğru tüm portların açık oldugundan emin olun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri