-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Pvp Server Panel Hatası Yardım Arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan godzillasancak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 390

godzillasancak

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Online süresi
15m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir pvp server kurayım dedim 3 gündür panelle uğraşıyorum nerdeyse denemediğim olasılık kalmadı birde sizin fikerlerinizi almak istiyorum. Kayıt ol dediğimde şu hatayı alıyorum
PHP:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'metruk.zapto.org' (4) in /home/a5557837/public_html/baglandimbak28.php on line 2
Oyun veritabanına bağlanılamadı !

bu hatayı nasıl çözebilirim jaxen v1.2 panelini kullanıyorum.

birde bir arkadaş(hemen hemen aynı sorunu alan birisi)konu açmış arkadaşa konuda navicata mysql dosyası attın mı gibi birşey dediler sanırsam navicata birşey atmak gerekiyormuymuş böyle birşeymi yapmamız gerekiyor navicata mysql dosyaları atacaksak nasıl atacağız tam olarak anlamadım ne demek istediler orayı. Bu konuyu açıklayabilecek varmı ?

Navicata mysql dosyası atmak gerekmiyor bildiğim kadarıyla bu sorunu filezilla site ftpsindeki ayarlarim159.php dosyasına sağ tıkla notepad++ ile aç orada kayıt link diye birşey bulabilirsin yani her swde başka birşey yazar kaydet kayıt vb. onun yanına site ftp sindeki kayıt olma dosyasının ismini yazacaksın. Bu sorun ayarlarim159.php dosyasının yolu (dizini) bulamamasından kaynaklıyor.

beyler site metrukmt2.host22.com heryerden hata kaynıyor arkadaş bu nasıl iştir ya :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri