- Konular
- 11
- Online süresi
- 15m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bir pvp server kurayım dedim 3 gündür panelle uğraşıyorum nerdeyse denemediğim olasılık kalmadı birde sizin fikerlerinizi almak istiyorum. Kayıt ol dediğimde şu hatayı alıyorum
bu hatayı nasıl çözebilirim jaxen v1.2 panelini kullanıyorum.
birde bir arkadaş(hemen hemen aynı sorunu alan birisi)konu açmış arkadaşa konuda navicata mysql dosyası attın mı gibi birşey dediler sanırsam navicata birşey atmak gerekiyormuymuş böyle birşeymi yapmamız gerekiyor navicata mysql dosyaları atacaksak nasıl atacağız tam olarak anlamadım ne demek istediler orayı. Bu konuyu açıklayabilecek varmı ?
PHP:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'metruk.zapto.org' (4) in /home/a5557837/public_html/baglandimbak28.php on line 2
Oyun veritabanına bağlanılamadı !
bu hatayı nasıl çözebilirim jaxen v1.2 panelini kullanıyorum.
birde bir arkadaş(hemen hemen aynı sorunu alan birisi)konu açmış arkadaşa konuda navicata mysql dosyası attın mı gibi birşey dediler sanırsam navicata birşey atmak gerekiyormuymuş böyle birşeymi yapmamız gerekiyor navicata mysql dosyaları atacaksak nasıl atacağız tam olarak anlamadım ne demek istediler orayı. Bu konuyu açıklayabilecek varmı ?