- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herşeyin eskisi güzeldi Türkte bile fazla oynayan kalmadı bir zaman sonra herşeyin hevesi zevki kaçıyor bence bunun itemle vb şeyle alakası olmadığını düşünüyorum![]()
kaçmazdı ya valla,ben çok uzun süre oynadım mmomt2 yi yani başladığımda venüs editliydi ama yoktu edit ama sonra çoğaldı çoğaldı tabi neyse dedik marsa geçtik oraları hatırlayan bilir çok güzeldi o depo alanları.Sonra orayada 50tl ye silahlar geldi orayıda bozan oydu işte.Yani bana göre gelen yenilik bozuyor,tabi hep aynı kalmasıda sıkar ama bu tür yenilikler bence olmamalıydı şuan benim hevesim çok var boş bi zamanım var diye girdim ama yapılacak gibi değil,itemi dizdik diyelim oynayacak yok işte.Jupiter falan ilk acıldığında patlama yaşamıştı.İnsan eskiyi arıyor hocam değişmiyor.Öyle bir server acıp reklamı yapılsa herkes geri döner fikrimce,
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bizde herşeyin eskisi güzeldi olarak düşünüp yeniliklere pek ayak uyduramıyoruz tek. Eski files ile bir nostalji sunucusu açılması bence çok abartı bir istek değil hele ki elym2 güncel sunucuları ciddi durumda çöküşte iken. Bir sunucu açmak ile sadece sunucunuda barınan oyuncuları oraya çekecek değiller bu sunucuda 6-7 yıl kadar temeli olan bir sunucu çoğu eski oyuncu oyuna sırf eski tatları alabilmek amacıyla dönecektir eski ortamlar eski düzen tekrar kurulacaktır diye düşünüyorum.Herşeyin eskisi güzeldi Türkte bile fazla oynayan kalmadı bir zaman sonra herşeyin hevesi zevki kaçıyor bence bunun itemle vb şeyle alakası olmadığını düşünüyorum![]()
Sunucu piyasalarına baktığımızda oyuncular açısından sadece 2-3 tip sunucudan ibaret 1-99 1-120 1-105 bunların aralarında tek değişen şey yönetici ve oyuna oyuncu çekebilmek amaçlı birkaç yeni sistem. Bir sunucu açıldığında 1 - 130 eski m2-tr filesli eski itemler zırhlar simya pet binek kuşak cart curt vs olmayan kendi tarzında zamanının en iyilerinden olan bir sunucu türü çoğu piyasayı takip eden oyuncuların ilgisini çekecektir birde bunu açılıştan bir müddet önce reklamlara başlayıp beta tarzı deneme oyuncular ile vs biraz ilgi görülmeye başlandığında eminim şuanda bulunan 2 sunucudan kaç ve kat fazla online sayısına ulaşacaktır. Yeni bir sunucu demek yeni rekabetler yeni oyuncular ve bununla beraber gelen rekabete dayalı kristal satışından kazanılacak gelir demektir. Bu sunucuyu deneme amaçlı bile açsalar kendileride çok şey kaçırdıklarını farkedecekler ama elden birşey gelmiyor. @Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Yeni sunucu açma kararı verilmişken şu önerimi birkez daha hatırlatayım dedim genel olarak bakılırsa millet 1-120 / 1-105 tarzı falan istiyor ama belki benim gibi düşünen insanlardan 3-5 kişi daha vardır. Şu anketin seçeneklerine birde nostalji sunucusu eski m2-tr tarzında bir seçenek eklerseniz hiç olmazsa bir görelim eskileri özleyen kaç kişi var @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vay bee.. Ne günlerdi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)