Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2-TR / MmoMt2 / ElyMt2 Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EskilerdenKimKaldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Sizce ?

• Eskiden verdiği zevki vermiyor. Eski sistemler eski ortam olsa oyuna geri dönerim

• Yenilikler her zaman güzeldir. TR sunucusuna yeni gelen 120 lvl zırhları ne zaman gelecek ?

• Benim için fark etmez. Arkadaş ortamı için giriyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bende aynı şekilde eski serverı özledim. Eskisine benzer bi server daha açılsa dahada kalabalıklaşır server

Eski şu olanlar tekrar olsun bütün Brisbia ekibini toplarım :)

zamanında betalar gelecekken de kimse istememişti gelmemesi için konular açılmıştı fakat maalesef yönetim şu tür konularda buz gibi davranıyor hani pek hevesini kırmak istememde bu öneriyi değil gerçekleştirmek şu konuya mesaj bile atarlarsa şükret

zamanında betalar gelecekken de kimse istememişti gelmemesi için konular açılmıştı fakat maalesef yönetim şu tür konularda buz gibi davranıyor hani pek hevesini kırmak istememde bu öneriyi değil gerçekleştirmek şu konuya mesaj bile atarlarsa şükret
Konuda belirttiğim gibi o zamanlar pek oyun ile ilgili değildim takip etmiyordum ne bu sunucuyu nede genel olarak hiçbir oyun ile alakalı bilgiyi. Oyuna eski m2-tr ortamı vardır diye hiç bakmadan direk indirik girdim ama baktığımda hayallerim yıkıldı.

Yıllardır süren bir geleneği bozdular bozmaları sadece görüntü vs olarak değil sistem bakımından oyunu tamamen altüst etmiş eskiden oyunda A B C sistemi varken vs ler cidden keyifli geçiyordu savaşların vs verdiği zevki hiç saymıyorum. Şimdi beta itemler geldiğinde iç itemlerinde savunma ort bec vs binbir türlü şey gelmiş bunlar normal bir sunucuda ( Ek olarak karakter savunma efsunu olmayan bir sunucuya ) gelen yenilik olsa pek fazla etki etmez ama böyle ek olarak 60 kbç ve bir o kadarda savascı savunması yapabildiğin bir sunucuya gelmesi cidden pvp bakımından çok fazla etki etmiş. Oranları iyice fazlalaştırmış ek olarak gelen beta itemlerin özellikleri ve kostumler ile gelen savunmalar dengeyi çok fazla bozar halde 75 kılıç ve ortalama 80 savascı savunması olan bir sunucuda en fazla attığın damage 1k civarı oluyor bu durumda ister istemez eski sistemde hiç olmayan şaman delici karakterleri piyasaya salmış. Benim için bunlardan ziyade oyundaki görüntü kirliliği sorun oldu piyasada hiç kalmayan eski metin2 camiasının kraliyet ve 90 silahlı sunucularından bir ihtimal burası kalır geleneğini bozması yeniliklere yeni sunucu olarak devam eder diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı.
İstek olarak bir öneride bulunduk sadece eski m2-tr ve mmomt2 zamanındaki A B C dönüşümlü max 95 itemi olan drop ve dönüşüm sistemi 1-1 aynı olan ve şuanda olduğu gibi oyuna yeni başlamış olan bir oyuncunun bile 1 saatte 105 - 110 lvl olamadığı bir zamanlar gelen üstümüzden kar tanesi süzülen mavi beyaz zırh parlamalarını ve böyle abartı derecede her yerden savunma olmadığı eski sistemi istiyoruz. Bunu yeni bir sunucu olarak açmalarını / editsiz karakter savunması olan yada normal sadece kbç savunmalı eski sistem sunucudakiler gibi ) sadece bir deneme sunucusu olsa bile şuanda bulunan oyunculardan kat ve kat fazla olan eski oyuncuların ilgisini çekeceğini düşünüyorum ve büyük bir çoğunluğu oyuna geri dönüş yapacaktır. Bu bir nevi belki birtek forumda görünen 2-3 kişinin isteği olabilir ama açıldığı anda görülecektir ki eski kitleden çok fazla oyuncu geri dönüş yapıp ben ve benim gibi şu beta saçmalığını sevmeyen onlarca yeni oyuncuya da ev sahipliği yapacaktır. Bu bir beta sunucu olarak gerekli reklamlar vs yapılıp test amaçlı açılsa bile rekabet ortamında ciddi miktarda kristal vs satışı ile yeni sunucu için fiyat karşılanabilir bir denemekten zarar gelmez diyorum ama benim gibi geri kafalı olup yeniliklere ayak uyduramayan kaç insan vardır yada eskileri özleyen kaç eski yönetici vardır bilmiyorum sadece bir yazayım dedim.
Bende aynı şekilde eski serverı özledim. Eskisine benzer bi server daha açılsa dahada kalabalıklaşır server
Seninde dediğin gibi çoğu oyuncu benim kafamda yeniliklere ayak uyduramayıp bıraktı yeni oyuncularda zaten piyasayı görünce bir item 500T kim alacak diye düşünüp başlar başlamaz korkup kaçtı. Eskiden bir karakteri derecesini kasıp ödülü alıncaya kadar 5T para edvanterimize anca geçerdi bir değiştirme 900m 1T falandı normal bir item örneğin a.turkuaz zırhlar 600m civarı bir fiyattı her oyuna yeni başlayan korkusuz şekilde diyer piyasalar gibi oynayabiliyordu ama şimdi derece ödülünü alırken kastığın para derece ödülünü aldığında gelen efsunların parasından çok daha fazla kasılma imkanları vs derken durum git gide uzuyor ne eski nede yeni bir oyuncuya pek yer kalmıyor sunucuda.
Eski şu olanlar tekrar olsun bütün Brisbia ekibini toplarım
Eminim sadece destan sunucusundaki ekipler değil eskiden Gracia - Arkadia - Destan - Pixy - Voltran ve diğer ismi aklıma gelmeyen gerek m2-tr gerek mmomt2 oyuncuları oyuna geri dönecektir ve sunucu ortamı eskisi gibi olacaktır.

hayret konuya kimse bakmamış bile duygularıma tecrübe oldun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri