xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2-TR / MmoMt2 / ElyMt2 Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EskilerdenKimKaldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Sizce ?

• Eskiden verdiği zevki vermiyor. Eski sistemler eski ortam olsa oyuna geri dönerim

• Yenilikler her zaman güzeldir. TR sunucusuna yeni gelen 120 lvl zırhları ne zaman gelecek ?

• Benim için fark etmez. Arkadaş ortamı için giriyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hayret konuya kimse bakmamış bile duygularıma tecrübe oldun
Konuya bakılmamasının sebebi benim gibi çoğu eski oyuncunun bırakmış olması.
Ben diğer postlarımda belirttiğim gibi şu beta itemdir carttır curttur saçmalıklarını pek beğenmeyen bir insanım oyuna mavi çelik güncellemesinden sonra gelen hiçbir güncelleme bana göre değil.
Eskiyi arıyorum ama millet gibi 1-99 mavi çelikli sunucuları değil şu resimdeki gibi;
5.jpg

pvp denildiğinde akla ilk gelen fileslerin hamachi sunucuların olduğu zamanları bilmem benim gibi düşünen kaç insan var.
Durum böyle olunca aklıma ilk gelen M2-TR oluyor o zamanlarda en zevk aldığım sunucu.
Şimdi tüm pvp sunucular yeniliklere ayak uydurmuş ya 1-120 lvl yada 1-99 sunucular var piyasada eski tabiri ile 120 lvl silahlı pvp çok nadir olanlar bile uçuk saçık textureler ile açmışlar zevk alınmıyor. 120 Lvl sınırlı sunuculara giriyorum illaha saçma sapan birşeyi var 1-99 sunuculara bakıyorum tadı tuzu yok tek aradığım eski zevki alabileceğim kostumde efsun pette savunma iç itemde ek özellik vs olmayan M2-TR / MMO MT2 filesli bir sunucu.
Şuanda elym2 sunucu durumu ortada yeni bir sunucu ile eskileri özleyen yeni oyuncular ve eskiden sunucularında oynamış çoğu insanı oyuna geri getirecektir ama görünüşe bakılırsa istediğimiz sunucu pek açılmayacak gibi nede olsa konuyu ne gören var nede bir eleştiri bırakan.

Konuya bakılmamasının sebebi benim gibi çoğu eski oyuncunun bırakmış olması.
Ben diğer postlarımda belirttiğim gibi şu beta itemdir carttır curttur saçmalıklarını pek beğenmeyen bir insanım oyuna mavi çelik güncellemesinden sonra gelen hiçbir güncelleme bana göre değil.
Eskiyi arıyorum ama millet gibi 1-99 mavi çelikli sunucuları değil şu resimdeki gibi;
5.jpg

pvp denildiğinde akla ilk gelen fileslerin hamachi sunucuların olduğu zamanları bilmem benim gibi düşünen kaç insan var.
Durum böyle olunca aklıma ilk gelen M2-TR oluyor o zamanlarda en zevk aldığım sunucu.
Şimdi tüm pvp sunucular yeniliklere ayak uydurmuş ya 1-120 lvl yada 1-99 sunucular var piyasada eski tabiri ile 120 lvl silahlı pvp çok nadir olanlar bile uçuk saçık textureler ile açmışlar zevk alınmıyor. 120 Lvl sınırlı sunuculara giriyorum illaha saçma sapan birşeyi var 1-99 sunuculara bakıyorum tadı tuzu yok tek aradığım eski zevki alabileceğim kostumde efsun pette savunma iç itemde ek özellik vs olmayan M2-TR / MMO MT2 filesli bir sunucu.
Şuanda elym2 sunucu durumu ortada yeni bir sunucu ile eskileri özleyen yeni oyuncular ve eskiden sunucularında oynamış çoğu insanı oyuna geri getirecektir ama görünüşe bakılırsa istediğimiz sunucu pek açılmayacak gibi nede olsa konuyu ne gören var nede bir eleştiri bırakan.

dediklerinin noktasına kadar katılıyorum.Bende mmomt2 oynardım,m2-tr de oynadım aynı zamanda,oynadığım zamanlar venüs editli olmasına rağmen çok nadirdi edit.Onu bile bile oynardık çünkü oyuncusu sayısı o kadar çoktu ki editli denk gelmiyordu.Mars'a girerdim orda depoya kadar pazarlar olurdu,yüksek levelliler deponun oraya doplanırdı,çok güzeldi o zamanlar aynı şekilde m2-tr de öyle.Destanda hesap dizip oynamıştım sonra sv birleşmesi falan oldu ben yalan söylemiyim buna sevindim ama onda da olaylar oldu neyse..Çok aradım sv aynı dediğin gibi mmomt2 m2-tr tarzı o günışığı bıcağı,elf yayını baron kılıcı mek,kutsal onları dönüştüreceğim bi server ama bulamadım.Hele o b turkuaz yok mu ninjama almak için hep cabaladım onu.Ama çok haklısın adam gibi sv yok şu mantığı o kadar saçma buluyorum ki,abi server açıyolar adam altına yazmış orjinal metin2 gibi sv mi istiyorsunhz ? gelin emek bk düşürmeli falan buda saçma isteyen onu gider orjinalini oynar.Şimdi buraya gelip bana server aç o zaman diyen olur falan onlara da cevap vereyim valla olsa imkanım açardım ve aynı bu serverlerin eskisi gibi yapardım çünkü tat emek ondaydı usta o zırhlar o itemler o elf yayının ninjada duruşu falan,1500tye değilde 1t ye koyulan turkuazları özledim ben 1t dediğime bakmayın çok kolay yapılmıyodu o tler ama yenilik aşırıya kaçınca olmuyor işte.Ely geçmişi olan bi pvp bana göre hemde çok ünlü geçmişi olan.Ama şuan attığın fotodaki gibi farkı yok serverin yeni yeni itemler falan 3 adet yeni zırh gelmiş abi t kasıyorsun bitmiyor 200t den başlıyo itemler nasıl yapıcaksın olmuyor işte olmuyor,belki zordur eskiye çevirmek ama eskileri istiyorum ben.

NOT:AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF O ZAMANLAR OYUNDA BERABER ZAMAN GEÇİRDİĞİM BİR DOSTUMA AİTTİR.

kb389.jpg

Bence öle bir sunucu acılırsa daha iyi olur artık cok sıkıldık

dediklerinin noktasına kadar katılıyorum.Bende mmomt2 oynardım,m2-tr de oynadım aynı zamanda,oynadığım zamanlar venüs editli olmasına rağmen çok nadirdi edit.Onu bile bile oynardık çünkü oyuncusu sayısı o kadar çoktu ki editli denk gelmiyordu.Mars'a girerdim orda depoya kadar pazarlar olurdu,yüksek levelliler deponun oraya doplanırdı,çok güzeldi o zamanlar aynı şekilde m2-tr de öyle.Destanda hesap dizip oynamıştım sonra sv birleşmesi falan oldu ben yalan söylemiyim buna sevindim ama onda da olaylar oldu neyse..Çok aradım sv aynı dediğin gibi mmomt2 m2-tr tarzı o günışığı bıcağı,elf yayını baron kılıcı mek,kutsal onları dönüştüreceğim bi server ama bulamadım.Hele o b turkuaz yok mu ninjama almak için hep cabaladım onu.Ama çok haklısın adam gibi sv yok şu mantığı o kadar saçma buluyorum ki,abi server açıyolar adam altına yazmış orjinal metin2 gibi sv mi istiyorsunhz ? gelin emek bk düşürmeli falan buda saçma isteyen onu gider orjinalini oynar.Şimdi buraya gelip bana server aç o zaman diyen olur falan onlara da cevap vereyim valla olsa imkanım açardım ve aynı bu serverlerin eskisi gibi yapardım çünkü tat emek ondaydı usta o zırhlar o itemler o elf yayının ninjada duruşu falan,1500tye değilde 1t ye koyulan turkuazları özledim ben 1t dediğime bakmayın çok kolay yapılmıyodu o tler ama yenilik aşırıya kaçınca olmuyor işte.Ely geçmişi olan bi pvp bana göre hemde çok ünlü geçmişi olan.Ama şuan attığın fotodaki gibi farkı yok serverin yeni yeni itemler falan 3 adet yeni zırh gelmiş abi t kasıyorsun bitmiyor 200t den başlıyo itemler nasıl yapıcaksın olmuyor işte olmuyor,belki zordur eskiye çevirmek ama eskileri istiyorum ben.

NOT:AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF O ZAMANLAR OYUNDA BERABER ZAMAN GEÇİRDİĞİM BİR DOSTUMA AİTTİR.

kb389.jpg
Bende gracia zamanında oynuyordum m2-tr döneminde pek bilmezdim o zamanlar 85 - 90 levele kadar kızıl ormanda kasılırdım +9 silah çelik basmak bile nasip olmamıştı ilk oynadığım zamanlar sonra bırakıp tekrar başladım bir sura karakterim vardı A5 turkuaz eline ÖP yapmıştım öyle şimdiki milletin taktığı itemler gibi değil sıradan random efsun itemler ile bile çoğu kişiyi keserdik. Sonra destan oynadım bir müddet aradan sonra uzun zaman oynadım orada saatlerce kulede harita kasardım sonra derece işine girdim bir B9 ninja turkuazı yaptım öyle pek zaman ayıramadığımdan pek ahım şahım itemim yoktu gel zaman git zaman sunucuya petler geldi kızıl ormanda aslan petini düşürüp oyunu bırakmıştım uzun zaman girmedim geçen aylarda tekrar gireyim diye düşünüp baktığımda sunucunun ismi değişmiş mmomt2 ve m2-tr birleşmiş daha çok oyuncu vardır ortam güzeldir rekabet vardır bir b9 yapar depo yanındaki ağacın altında afk bırakırım diye indirdim bir baktım oyuna beta itemler gelmiş eski a b c devri bitmiş yığınla yeni gereksiz item kostumden petten iç itemden savunma vs baya değişmiş biraz oynadım eski ortam vardır diye eskilerden birine pek rastlamadım sonra bu konuyu açtım belki bir yetkili görür derdimize derman olur dedim ama gel gelelim konuyu gören yok açılacağı yok ama insan bekliyor işte.

Turkmmo Flood Engelleme

Bence öle bir sunucu acılırsa daha iyi olur artık cok sıkıldık
İşte dostum ne gören nede ilgilenen bir admin var şuanki sunucu durumu ortada bir çözüm bulunması gerek yoksa yıllardır m2-tr / mmomt2 vs diye uzayan sunucu geçmişi bozulup gidecek duruma bakılırsa bir ihtimal şu sunucu ile toparlanır diye düşünüyorum ama gören duyan yok.

Herşeyin eskisi güzeldi Türkte bile fazla oynayan kalmadı bir zaman sonra herşeyin hevesi zevki kaçıyor bence bunun itemle vb şeyle alakası olmadığını düşünüyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri