B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[KITMiR-FIX]Source Warning Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KITMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teșekkürler yararlı bir konu olmuș. Pcm gelirse bende konu altından bir kaç fix paylașırım warning hakkında.

biraz karışıktır ama en basit şekilde anlatmaya çalıştım. herşeyinin yedeğini almayı unutma.

teşekkür ederim. sürümü yükselttikten sonra sistem falan eklerken sıkıntı çıkarır mı ? mesela vanilla altyapıda en küçük sistemde bile farklı sorunlar veriyor ama aynı sistemi mainline altyapıda hatasız ekleniyor

teşekkür ederim. sürümü yükselttikten sonra sistem falan eklerken sıkıntı çıkarır mı ? mesela vanilla altyapıda en küçük sistemde bile farklı sorunlar veriyor ama aynı sistemi mainline altyapıda hatasız ekleniyor
sorun yaşamassın aksine gcc sürümünü yükseltmek oyun performansını artırır.

şuana kadar yükseltmede herhangi bir sorunla karşılaşmadım. lib sıkıntısı çıkabilir bende bazen çıkıyor bazen çıkmıyor neye göre olduğunu anlamadım. ama yedek almayı unutma.

farklı lib isterse /usr/local/lib/gcc48 burdan gerekli libi alıp /usr/lib e at

Son düzenleme:
bilgilendirme: eğer villa source kullanıyorsanız onun gcc sürümü g++48 yada gcc sürümünü siz yükselttiyseniz çok daha fazla warning çıkar onları kapatmak için 1 hafta uğraşmak lazım. standart sourcelerde gcc sürümü g++42 olduğu için fazla warning vermez kolayca kapatılır. ama g++48 ve g++49 ile build edilen gameler daha stabil ve boyutlar daha küçük olur.

g++62 sürümü ile build denediniz mi ? fark varmı g++48 ile

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri