- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İade konusunda kdv olayından dolayı müşterimize durumu izah etmek ile geçtiği için gecikmektedir.
Müşterinize herhangi bir durumu izah etmenize gerek yok. Kendi talebiniz doğrultusunda müşterinize geri ödeme yapacaksanız bunu kdv kesmeden yapmanız gerekiyor.
"Tüketiciler tarafından malların iade edilip bedellerinin geri verilmesinin istendiği durumlarda, satıcı tarafından ödenen bedellerin katma değer vergisi dahil tutarları tüketiciye iade edilecektir. "
Satış yapmıyorsunuz geri ödeme yapıyorsunuz. Bu durumda kdv kesmeden geri ödeme yapmalısınız. Cevabınızı bekliyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
metin2 tc filesine geciyoruz yok artik sorununuz kalmıycak gibi palavralar yazdınız metin2tc diye kandirdiginiz filesi kendiniz alpemixten bana kurdunuz bozuk çıktığıni kendiniz gördünüz oyle iade ettiniz yoksa turkmmo şikayet konusu açılcakti
Ticketleri okursaniz ne zamandan beri iade edilmesi gerektiğini görürsünüz suan turkmmo konu açıldı diye artık iade etmeyi ciddiye aldiniz.
İban hesap sahibi ismi birde banka ismi yazdim halen neyin eksik bilgisini vericem 3 tane madde iade etmeniz icin yeter
Ticketleri okursaniz ne zamandan beri iade edilmesi gerektiğini görürsünüz suan turkmmo konu açıldı diye artık iade etmeyi ciddiye aldiniz.
İban hesap sahibi ismi birde banka ismi yazdim halen neyin eksik bilgisini vericem 3 tane madde iade etmeniz icin yeter
Son düzenleme:
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@Class Tekno; İnsiyatif olarak 24 Saat ek süre verilmiştir. Bu süre içerisinde konuya cevabınızı bekliyorum.Müşterinize herhangi bir durumu izah etmenize gerek yok. Kendi talebiniz doğrultusunda müşterinize geri ödeme yapacaksanız bunu kdv kesmeden yapmanız gerekiyor.
"Tüketiciler tarafından malların iade edilip bedellerinin geri verilmesinin istendiği durumlarda, satıcı tarafından ödenen bedellerin katma değer vergisi dahil tutarları tüketiciye iade edilecektir. "
Satış yapmıyorsunuz geri ödeme yapıyorsunuz. Bu durumda kdv kesmeden geri ödeme yapmalısınız. Cevabınızı bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
hesap bilgilerimi kontrol edemiyorum fakat dünden beridir iade yaptıklarıan dair destek ssiteminden yanıt vermediler@53cagri53; Firmanız tarafından geri ödemeniz yapıldı mı ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)