B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

konu kapatılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 53cagri53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herhangi bir alışverişde iade yapılırsa kdv düşüyor malesef biz bunu sizin adınıza kesip sizin adınıza ödüyoruz. Eğer ki ürün değişikliği olacak ise kdv etkilememektedir.
@53cagri53; Firmanızın açıklaması bu yönde cevabınız nedir ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri ödeme yapılırken kdv kesilmiyor.

Müşterinize geri ödeme yapacaksanız kdv kesmemeniz gerekiyor.

ek olarak classtekno ay sonu faturalandırma yapılıyor vergide o zaman kesilmiyor mu ?

ek olarak classtekno ay sonu faturalandırma yapılıyor vergide o zaman kesilmiyor mu ?

Herhangi bir alışverişde iade yapılırsa kdv düşüyor malesef biz bunu sizin adınıza kesip sizin adınıza ödüyoruz. Eğer ki ürün değişikliği olacak ise kdv etkilememektedir.

Firmanız konuyla ilgili bu yönde açıklama yaptı. Açıklamayla ilgili cevabınızı bekliyorum sizden.

Firmanız konuyla ilgili bu yönde açıklama yaptı. Açıklamayla ilgili cevabınızı bekliyorum sizden.
classtekno firmasi ay sonu sonu kdv kesiyor bana iade edecekleri zaman daha faturalandırma yapılmamıs olması gerekiyor cunku ay ıcınde iade etceklerdi kendileri geciktirdiler firmanin yapmıs oldugu ,geciktirme benim sorunum degil sayın yoneticim size sordugumda geri odeme yapılırken kdv kesilmiyor dediniz...

classtekno firmasi ay sonu sonu kdv kesiyor bana iade edecekleri zaman daha faturalandırma yapılmamıs olması gerekiyor cunku ay ıcınde iade etceklerdi kendileri geciktirdiler firmanin yapmıs oldugu ,geciktirme benim sorunum degil sayın yoneticim size sordugumda geri odeme yapılırken kdv kesilmiyor dediniz...

Firmaları geri ödeme yapma konusunda zorlayamayız.
@Class Tekno; Müşterinizin şikayeti doğrultusunda geri ödeme talebi ne durumda sizden cevap bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri