- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Firmaları geri ödeme yapma konusunda zorlayamayız.
@Class Tekno; Müşterinizin şikayeti doğrultusunda geri ödeme talebi ne durumda sizden cevap bekliyorum.
Geri iade talebini müşterimize ilk olarak biz bu talepte bulunduk. Şu anda kendilerinden istediğimiz bilgileri yollaması durumunda ise ( yolladıklarını gördüm ticketten ) bu hafta içi ödemesi yapılacaktır. Her attığı tickette ya alıcı ya da banka adı vs eksik olduğu için gecikmeye uğruyor.
Kdv kesintisi malesef ki yapmak zorundayız ya da 30 tl tutarının kdvsini ek olarak alış yaparken yollaması durumunda ise 35.40 gibi bir tutar öderse 30 tl hesabına yollanır. Türkiye şartlarında malesef bu bi gerçek adınıza kesilmiş bir fatura var ise kdvsini sizin adınıza biz devlete ödüyoruz.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Geri iade talebini müşterimize ilk olarak biz bu talepte bulunduk. Şu anda kendilerinden istediğimiz bilgileri yollaması durumunda ise ( yolladıklarını gördüm ticketten ) bu hafta içi ödemesi yapılacaktır. Her attığı tickette ya alıcı ya da banka adı vs eksik olduğu için gecikmeye uğruyor.
Kdv kesintisi malesef ki yapmak zorundayız ya da 30 tl tutarının kdvsini ek olarak alış yaparken yollaması durumunda ise 35.40 gibi bir tutar öderse 30 tl hesabına yollanır. Türkiye şartlarında malesef bu bi gerçek adınıza kesilmiş bir fatura var ise kdvsini sizin adınıza biz devlete ödüyoruz.
@53cagri53; Firmanızın açıklaması doğrultusunda cevabınızı bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
benim yerime yalandan mesaj yazıyorsunuz iade gecikmişmiş
whmcs müşteri logunu
video çekerek
her sayfayı f5 yap ve videosunu gönder
lütfen ismimide gösterin
şikayette 2 konu var 1 iade edilmedi
2 yerime mesaj yazıldı yalan olmadıgını ispatlayınız yapmanız gerekenler yukarda yazıyor.
Müşterimizin faturası kesildikten sonra maliyeye gönderilmedi. Bilindiği üzere her ayın sonunda bir önceki ayın faturaları gönderiliyor.
benim iadem ay içinde gerçekleştirilmesi gerekirken firma sorumsuzlluğu yuzunden ertelediler
firmanın kendi hataları yuzunden kdv odemesi beni bağlamaz
whmcs müşteri logunu
video çekerek
her sayfayı f5 yap ve videosunu gönder
lütfen ismimide gösterin
şikayette 2 konu var 1 iade edilmedi
2 yerime mesaj yazıldı yalan olmadıgını ispatlayınız yapmanız gerekenler yukarda yazıyor.
Müşterimizin faturası kesildikten sonra maliyeye gönderilmedi. Bilindiği üzere her ayın sonunda bir önceki ayın faturaları gönderiliyor.
benim iadem ay içinde gerçekleştirilmesi gerekirken firma sorumsuzlluğu yuzunden ertelediler
firmanın kendi hataları yuzunden kdv odemesi beni bağlamaz
Son düzenleme:
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Firma,müşteri ve görevli hariç kimse konulara yorum atamaz.
Şikayet dışındaki mesajlar silindi.
@Class Tekno; Müşterinizden geri ödeme için taleb ettiğiniz bilgiler gönderilmişti. Henüz sorunu çözülmemiş sizden bu konuyla ilgili cevabınızı bekliyorum.
(Konuya müşteriniz, siz ve yetkili dışında başka bir kişiyi dahil edemezsiniz.)
@Class Tekno; Müşterinizden geri ödeme için taleb ettiğiniz bilgiler gönderilmişti. Henüz sorunu çözülmemiş sizden bu konuyla ilgili cevabınızı bekliyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Firma,müşteri ve görevli hariç kimse konulara yorum atamaz.
İade konusunda kdv olayından dolayı müşterimize durumu izah etmek ile geçtiği için gecikmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)