Meraba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kumse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu çok boş uzattınız(iLLeGaL Bey) siz.Senin çarının banıyla alakalı bi konu dönmedi yaranmı var neden gocunuyon ?

kimsin ki sen gücüneyim tanımıyorum bile seni "sizi" diyerek beni de çekmiş oluyorsun yazdığını kendin anlayamıyorsun o yüzden bos yapma.

Lan haysiyetsiz herif neden ban yedi chagal çarın, neden oyundan uzaklaştırıyorlar sanıyorsun seni ? Aydın acıt çarıyla nasıl item basıyor sürekli, neden ban yedi açıkla bakayım.

Levent bana zırhı buldu satın aldı. Parasını da verdim zaten. Ben oyunu bırakmama rağmen itemlerik hala benim hesabımda. Leventin banı da açıldı gir oyuna bak bakayım benim itemlerimden birini bile kullanıyor mu ?

Ben sizin gibi yanardöner değilim her şey ortada. Şu serverde 1 gün dışında ban yemedim. Ne hırsızlığım görüldü ne de hile yaptığım. Sizin gini ban yiyen 20 tane hesabım yok benim. Bana karşı konuşurken akıllı ol.

Yüzüne demekle kalmadık loncadan attık seni. Gelmiş hala utanmadan yorum yazıyorsun. Sizin gibi karaktersizler efsun botu kullandığı için herkese efsun botu eklenmesi düşünüldü. İllegal iş yaptınız, inkar ettiniz, ban yiyince de gelmiş suçunuzu savunuyorsunuz. Arasam ne diyeceksin, ne yapacaksın merak ediyorum. Oyunu ben de bıraktım ama senin çarlar geziyor hala. Ban yemekten usanmadın herhalde.

Son düzenleme:

----

Turkmmo Flood Engelleme

----

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ne diyosun lan sen ? Oyunda yetmedi forumda da ban yemek mi istiyorsun ? Benim tepemi attırma, milletin ailevi değerlerine hakaret etmekten başka hiçbir halt edemeyen çocuğun tekisin. Yüzüme söyleyemeyeceğin lafları tutup klavyeden laf yazma bana
? Anandan babandan sevgi görmemişsin anlıyoruz da git başka yerde avut kendini.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)