- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oncelıkle Sen kımsın kı LonneLy Karsına Alıcaksın O kadar buyudun mu kı ? 2 gun once Item Isteyen sızlersınız Ts de bız ws atarken sız gelıp kes bunu kesersın sakın kaybetme gıbı cumleler kuran sızler sımdı erkek olup meydan okuyamadıklarınıza meydan okumayamı basladınız... Emreye bı savascı set cektınız dıye konusup duruyosunuz ws atarken 25 lı el ıle 10 b hızlı kostumu kullanıyodunuz Daha ne Acıklayım en ıyısı NOKTALARI KOYMAYA DEVAM... Konuyu meskul etmeBen çıkıp kestim ki şuan tutuştunuz bana atıp tutuyorsunuz. Senin gibimi karşıma çıkıp vs atamadın erkek sen anca sahne arkasında peçete tutarsın ağzımı açtırma benim videodan adımı kaldır işinize bakın hadi canım benim :l04:
Turkmmo Flood Engelleme
Eyvİki tarafada tebrikler.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Laftan anlamaz boşwer. Bunlar en iyi foruma konu açarlar yendik gibi skor tutuyo gibiOncelıkle Sen kımsın kı LonneLy Karsına Alıcaksın O kadar buyudun mu kı ? 2 gun once Item Isteyen sızlersınız Ts de bız ws atarken sız gelıp kes bunu kesersın sakın kaybetme gıbı cumleler kuran sızler sımdı erkek olup meydan okuyamadıklarınıza meydan okumayamı basladınız... Emreye bı savascı set cektınız dıye konusup duruyosunuz ws atarken 25 lı el ıle 10 b hızlı kostumu kullanıyodunuz Daha ne Acıklayım en ıyısı NOKTALARI KOYMAYA DEVAM... Konuyu meskul etme
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yok sunduren bendım vıdeo senı ne alakadar edıyor bılader...Videoyu senmi çektin ?
Turkmmo Flood Engelleme
TEsekkuler kardesım Sesı kesıldıTebrıkler kardeşım ramona gg easy :d

- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Yok sunduren bendım vıdeo senı ne alakadar edıyor bılader...
Savaşçıyla otoya alma kısmından bahsediyor sana bir şey demiyor yani

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kim kesemedi ?? yerden kalkamadı kı .dBoşver barış baktı kesemiyolar en iyisi çamur atak izi kalsın dediler anca ismimi yazarsınız yaranız var belli sağlam girmiş çözmeler![]()
Turkmmo Flood Engelleme
Tabi oda onun ayıbı Cekemıyor cok gormucenSavaşçıyla otoya alma kısmından bahsediyor sana bir şey demiyor yani![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)