BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

lAweRy vs Ramona

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Boşver barış baktı kesemiyolar en iyisi çamur atak izi kalsın dediler anca ismimi yazarsınız yaranız var belli sağlam girmiş çözmeler :wink:
Lekelemesine izin verme karşılarına çık. Çıkamıyosan sus :D Anca boş laf yapmayı seversin :D

Tebrıkler kardeşım ramona gg easy :d

İki tarafada tebrikler.

Lekelemesine izin verme karşılarına çık. Çıkamıyosan sus :D Anca boş laf yapmayı seversin :D
Ben çıkıp kestim ki şuan tutuştunuz bana atıp tutuyorsunuz. Senin gibimi karşıma çıkıp vs atamadın erkek sen anca sahne arkasında peçete tutarsın ağzımı açtırma benim videodan adımı kaldır işinize bakın hadi canım benim :l04:

Ben çıkıp kestim ki şuan tutuştunuz bana atıp tutuyorsunuz. Senin gibimi karşıma çıkıp vs atamadın erkek sen anca sahne arkasında peçete tutarsın ağzımı açtırma benim videodan adımı kaldır işinize bakın hadi canım benim :l04:
Biz tutuşmuyoruz sen tutuşuyorsun açık ve net. Biz sizin loncanın serisini yaptık :D Daha napıcaz bir sen kaldın :D Ben karışmıyorum bile seyirciyim skor tutucam senin vs'nde hadi bakalım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri