Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

lAweRy vs Ramona

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
924
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sıra Kimde ?

tebrikler :m06::m06::m06:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ben çıkıp kestim ki şuan tutuştunuz bana atıp tutuyorsunuz. Senin gibimi karşıma çıkıp vs atamadın erkek sen anca sahne arkasında peçete tutarsın ağzımı açtırma benim videodan adımı kaldır işinize bakın hadi canım benim :l04:
Oncelıkle Sen kımsın kı LonneLy Karsına Alıcaksın O kadar buyudun mu kı ? 2 gun once Item Isteyen sızlersınız Ts de bız ws atarken sız gelıp kes bunu kesersın sakın kaybetme gıbı cumleler kuran sızler sımdı erkek olup meydan okuyamadıklarınıza meydan okumayamı basladınız... Emreye bı savascı set cektınız dıye konusup duruyosunuz ws atarken 25 lı el ıle 10 b hızlı kostumu kullanıyodunuz Daha ne Acıklayım en ıyısı NOKTALARI KOYMAYA DEVAM... Konuyu meskul etme

Turkmmo Flood Engelleme

İki tarafada tebrikler.
Eyv
Evet bana ait Ne olucak ?? Ozentı olmayı bırakıp kendı Hünerlerını kullanmaya basla kardess!!..

Sevgili 95B , sen bu mektubu okurken ben çok uzak konulara gitmiş olacağım...
Öncelikle şuna açıklık getirelim , o charı satın almış olman ismini senin koyduğun anlamına gelmediği gibi karakterin ilk sahibinin benzer isimde bir hesap oluşturması onu özenti yapmaz ama tabi sen yine buna bir kılıf uydurup birşeyler saçmalayacağın için umrumda olmayacak düşmanlık beslemekten mantıklı bile düşünemiyorsun az saksıyı çalıştır krdş öptüm bay Fazıl Say :*

DİPNOT : OLUCAK DEĞİL , OLACAK

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
2 Tarafada tebrikler

2 Tarafada tebrikler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri