Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Taha Mumcu | Leş Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Er0in412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet onun paylaştığı sistem zaten İnternette wareze düşürülen sistem öyle 5 tane sistemi toplayıpta bi araya getirip paylaşınca benim diye geçinemez kimse burda benim demiyorum fakat varsa kanıtın varsa bir şeyin söyle kapatsınlar sorun yok arşivi paylaşıyorum yiyosa gel bide onlara de satışta fln diye çocuk çocuk gelip burda cirit attırmaya çalışmayın burası sirk değil emin ol senin yapamadıklarını 1 saate yapıyorum burda paylaşılmış duruyor hala sistem kanıtın varsa koyarsın kaldırılır burası babanın uşağının yeri değil hemen bişey yazdımı konutu kapatcaklar. satıştaki konuyu yaz kapatsınlar filestende sökülmüş olabilir sistem illa onlara ait olamaz bu olanaklarıda düşün.

Vay Be Sistemi Çekecek Filesten Sonra Senin Gibi Paylaşacak mı Geç Onları Emeğinle İş Yaparsan Eleştirilmessin Emeğinle İş Yapmazsanda Sonuna Kadar Sorgularım Senin Seviyene İnmeyi Düşünmüyorum Ben Senin Paylaşığın Sisteme Ve ReisiCengizin Paylaştığı Sistemlere Size Aitte Demiyorum Warez Diyorum Sadece Senin Filesinde Herhangi Bir Sistemini Çekip Wareze Sunsalar Senin Hoşuna Gider mi Kul Hakkına Girmezmisin ? Sıkıyorsa Sende O Sistem Gibi Kullanışlı Sistem Çıkart Başkalarının Emeklerini Paylaşman Doğru Değildir Filesten Dahi Çekilse. Sadece Sana Demiyorum Ben Ne Kadar Kişi Paylaştıysa Onlarıda Eleştirdim Sadece Sana Özgü Değil Düşün Taşın Sana Yapılmasını İstemediğin Şeyleri Başkalarına Yapma. İyi Günler.

Birader sana şu kadarını söyliyim istediğin kadar eleştir istediğin kadar konuş bu forumda herkese söktürdüğün borunu bana söktüremessin havlamayı kes warez nedir git bi sorgula metin2TR nin bile sistemleri wareze düşerken gelipte bana burda emeğinle yap diyemezsin emeğinle yaparsın gene çalınır bu böyledir türkler her zaman alıp geliştirmek ister sende sorgulamanı yapamazsın senin sorgulaman bana işlemez sen çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri