mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Taha Mumcu | Leş Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Er0in412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hayır Bağlantım Olmadı. Bugüne Kadar Açılan Leş Sistemi Adlı Wareze Sunulan Konular Ve Lonca Ajan Sistemi Olarak Wareze Düşen Konular Kapatıldı.

Konular

1
2

Bunlar Yeterlimidir ?

Size sormadım satış konusu sahibine sordum bildiriminiz için teşekkürler.

Sistem içeriği satış sahibinden alınıyorsa ki eğer ve bu durumda izinsiz dağıtım ve paylaşımını yapıyorsa içerikler aynıysa konular kapatılır.

Lakin sistem içeriği satış konusundan farklı bir şekilde kendi emeği ile yazıp paylaşıyorsa bir problem yok paylaşmasın da

Size sormadım satış konusu sahibine sordum bildiriminiz için teşekkürler.

Sistem içeriği satış sahibinden alınıyorsa ki eğer ve bu durumda izinsiz dağıtım ve paylaşımını yapıyorsa içerikler aynıysa konular kapatılır.

Lakin sistem içeriği satış konusundan farklı bir şekilde kendi emeği ile yazıp paylaşıyorsa bir problem yok paylaşmasın da

Ben Gerektiği Gibi Kimsenin Hakkı Yenilmesin Diye Üzerime Düşen Görevimi Yaptım Bundan Sonrasıda Yöneticilere Kalmış Bugüne Kadar Açılan Warez Konuları Birebir Aynıydı Kapatıldı Umuyorum ki Buda Birebir Aynı Sizde YÖNETİCİ Olarak Araştırıp Gerekli İşlemleri Yapınız İyi Günler.

Sistem satışda değil herkesteki sistemler farklı direk işte leş sistemi onu bunu gördüğünüzde tak diye damgayı vurmayın satışta diye kod kaynak bilginiz yokken gelipte burada hepsi aynı diyorsunuz sistem adları benzer diyemi aynımı sanıyosunuz kodları yazık size iyi günler.

Sistem satışda değil herkesteki sistemler farklı direk işte leş sistemi onu bunu gördüğünüzde tak diye damgayı vurmayın satışta diye kod kaynak bilginiz yokken gelipte burada hepsi aynı diyorsunuz sistem adları benzer diyemi aynımı sanıyosunuz kodları yazık size iyi günler.

Madem Bu Kadar Kod Kaynak Bilginiz Var Neden Daha Önce Paylaşılan Sistemle Birebir Sizinki ?
Yani İlla Kanıtlımı Açıklama Yapalım Bugüne Kadar Bu Konuyu Kim Açtıysa Kapatıldı Ücretli Birşeyi Wareze Sunmak Yasak Diye Neden Bu Konu Kapatılmadı Yada Madem Kod Farkı Var Neden Diğerleri Kapatıldı Seninle Ve @ReisiCengiz; Adlı Kişiyle Paylaşılan Sistemin Arasında Ne Fark Var Açıklarmısınız ?

2016-08-01_13-50-40.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri