Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet onun paylaştığı sistem zaten İnternette wareze düşürülen sistem öyle 5 tane sistemi toplayıpta bi araya getirip paylaşınca benim diye geçinemez kimse burda benim demiyorum fakat varsa kanıtın varsa bir şeyin söyle kapatsınlar sorun yok arşivi paylaşıyorum yiyosa gel bide onlara de satışta fln diye çocuk çocuk gelip burda cirit attırmaya çalışmayın burası sirk değil emin ol senin yapamadıklarını 1 saate yapıyorum burda paylaşılmış duruyor hala sistem kanıtın varsa koyarsın kaldırılır burası babanın uşağının yeri değil hemen bişey yazdımı konutu kapatcaklar. satıştaki konuyu yaz kapatsınlar filestende sökülmüş olabilir sistem illa onlara ait olamaz bu olanaklarıda düşün.
[ı][sıze=4]madem bu kadar kod kaynak bilginiz var neden daha önce paylaşılan sistemle birebir sizinki ?
Yani illa kanıtlımı açıklama yapalım bugüne kadar bu konuyu kim açtıysa kapatıldı ücretli birşeyi wareze sunmak yasak diye neden bu konu kapatılmadı yada madem kod farkı var neden diğerleri kapatıldı seninle ve @reisicengiz; adlı kişiyle paylaşılan sistemin arasında ne fark var açıklarmısınız ?
[/sıze][/ı]
[ımg]http://www.imagevisit.com/images/2016/08/01/2016-08-01_13-50-40.png[/ımg]
facebookdanda neden benım paylastıgım toplu sıstem arsıvını tek tek paylastın dıye sordum bilerek paylastım dedı
facebookdanda neden benım paylastıgım toplu sıstem arsıvını tek tek paylastın dıye sordum bilerek paylastım dedı
Evet Bilerek paylaşıyorum neyse
ajan sistemi zaten evilshowun o bende ayriyetten vardı o senden değil leş sistemi bi tek aldım ama unutma full dosyasını çekeyim filesten
sana atarım leş sistemini kullanırsın ordan burdan sistem toplama 
Evet Bilerek paylaşıyorum neyseajan sistemi zaten evilshowun o bende ayriyetten vardı o senden değil leş sistemi bi tek aldım ama unutma full dosyasını çekeyim filesten
sana atarım leş sistemini kullanırsın ordan burdan sistem toplama
![]()
Biz ordan burdan topladıgımız sistemleri millete faydalı olsun dıye paylasıyoruz sen napıyosun bidaha paylasıyosun QWD:QWdWQ:dWQD:qwD
özentilik akıyo wqDqW:d

Sistem satıştaki değil. Konu sahibi ile bir ilgim alakam yok. Sistemimin v1 haline benziyor sadece konudaki kodlar bana ait değil.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)