Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cervantes ( ) Versus Karadayı ( )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben diyorum ki adama neden dün verdigi avansı bugunde sayıyorsun diyorum adam bana diyor ki 8-2 cervantesın kıvırmaları diyor kardeş sen kendini böyle avutmaya devam et :cool:

Turkmmo Flood Engelleme

Cnku dun 1 bucuk saat bekledık modemıne kedi mi ne kacmıs ıstte eyvallah dedık bunun yarını var yarın yanı bugun oldu devam ettık 8-2 gectı skor sonra hoop dedı cervantes hayırdır dedık cervo noldu ondan sonracıgıma cervocuk basladı kıvırmaya nasıl dedı 8-2 olur bu skor 5 avans tırı vırıs ıyaptı hadı 5 i gectım 3 avans vereyım dedı daha sonra Cervonun burda anlamadıgı bısey var Vs yi bozmaya calıstı ama rezilligiyle kala kaldı orda Cervocugum tekrar gecmıs olsun dıleklerımı sunuyorum . Burdan yuco acıklayıcı olmustur umarım artık aynı seyı sormassın bır bır bır .
peki vs de sayacaktında verdigi avansı neden konu acıp kendını avuttun yavrucum :D

Son olarak Guncel Skor OoKARADAYIoO ( 8 ) Cervantes ( 2 ) olarak bitmiştir . Sebebi Cervantes'in Kıvırmaya baslaması . Sözumun adamıyım dıyordu şaşırttı benı dogrusu iyi forumlar .

Ya ali hayatın yalan dolan film fırıldak.
İlk zamanlar turnuva dönemine kadar bana yalakalık ettin kostümde kostüm diyerek.
Turnuva döneminde hasana yalakalık ettin silahta silah diye.
Simdide erosla nipelda ya yalakalk ediyosun silahta silah diye.
Adama yeniliyosun önceki gün vs bitmeden kacıp gidiyosun cünki kendi setin is görmüyor ertesi günü adamlara dilenerek silahı alyosun resimde görülüyo zaten. Adama bidaha vs diyosun ne yanar döner 3 kagıtcı adamsn bide utanmadan kendi itemlerinle bu güne kadar bise yapms gbi knusuyosun kendini avutuyosun teneke seni

hmm :D canım benım :D ya :DDD devam et böyle mete :D belki biryerlere gelirsn :D + bırde kızlara kafa tutma sakın :D

Yuco sen gıt ali sorsun bunları kafamı bozmaya basladın boş konusma bana gercek sorular ıle gel cevaplarını bıldıgın soruları sorup durma burda
ben diyorum ki adama neden dün verdigi avansı bugunde sayıyorsun diyorum adam bana diyor ki 8-2 cervantesın kıvırmaları diyor kardeş sen kendini böyle avutmaya devam et :cool:

Turkmmo Flood Engelleme

peki vs de sayacaktında verdigi avansı neden konu acıp kendını avuttun yavrucum :D

Yuco sen gıt ali sorsun bunları kafamı bozmaya basladın boş konusma bana gercek sorular ıle gel cevaplarını bıldıgın soruları sorup durma burda

boş konusma ? ben sordugum sorulara cevap ıstıyorum bos konusma dıyorsun :) bana gelipde forumda konu acıp 5 avans verıordu fılan dıyeceksn foruma konu acacaksn sonra vs de bırdaha sayacaksn o avansı gec bunları sen dayı

cevabını bldıgımız sorular dogru. 5 avans verdi diye konu acacaksn :D sonra bırdaha vs de sayacaksın ıste bu yuzden :D TEBRİKLER CERVANTES

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri