HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler aliiiiiiii
Seninde işin olmadı mork senın adına üzüldüm
D gecmıs olsun cümleten sizin ekibe
hayırlı geceler iyi forumlar
D gecmıs olsun cümleten sizin ekibe
hayırlı geceler iyi forumlar
Tebrikler aliiiiiiii
nedense işine gelene iyi cevaplar verıyonda ısıne gelmıyene neden atarlanıyorsunYuco Burda sacmalayıp duruyosun sabrımı taşırma 10 -0 dıye mı konu acmısım ben ? oyle bı konu varsa at hesabı sılcem yoksa sen sılcen ? ne kdar yureklısın ? 5-0 diye actık konuyu bız daha sonra zaten sıkayet edıp degıstırttı konuyu cervantes kardesıne sorsaydın burda tırı vırı etmezdın boş konusp durma gıt once ogren neyın ne oldugunu sonra zırvala burda !!!!
sacmalayan benmıym senmıym bı otur düşün bence sacmalıyanın kım oldugunu goren goruyor dayı burda boş muhabbet etmeye devam et sen 
Cok guzel konu cevırıyonuz gene yuco senı bu işlerin müdürü yapmaları lazım
skntı yok burda oldugum muddet cevap verırım kuskun olmasın yuco .d Ortaya bi iddia atıyorsun 10-0 atmısım ben hanı goster bakıyım yuco ? madem sozunuzun erisiniz
ulan ya
DD ne komedısı adamlarsınız siz .d
skntı yok burda oldugum muddet cevap verırım kuskun olmasın yuco .d Ortaya bi iddia atıyorsun 10-0 atmısım ben hanı goster bakıyım yuco ? madem sozunuzun erisiniz
ulan ya
DD ne komedısı adamlarsınız siz .d
nedense işine gelene iyi cevaplar verıyonda ısıne gelmıyene neden atarlanıyorsunsacmalayan benmıym senmıym bı otur düşün bence sacmalıyanın kım oldugunu goren goruyor dayı burda boş muhabbet etmeye devam et sen
![]()
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...70617-ookaradayioo-vs-cervantes-araniyor.html
konuya gelince bak yavrucum
konu burda
dünkü verdigi avansı bugunde sayıyorsun 
konunun başlıgı böyle degildi bu arada karadayıcım
karadayı 10 cervantes 0 dı
sımdı yok degıldı deme yani
Konu bars472 tarafından (Dün Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
konuya gelince bak yavrucum
konu burda
dünkü verdigi avansı bugunde sayıyorsun 
konunun başlıgı böyle degildi bu arada karadayıcım
karadayı 10 cervantes 0 dı
sımdı yok degıldı deme yani Konu bars472 tarafından (Dün Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
Son düzenleme: