OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cervantes ( ) Versus Karadayı ( )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sonuc 8 -2 oldugunda Cervantes Arkadasımızın bahanelerı tukenınce hemn avans muabetıne geldı konu daha sonra bıde şahşağlı bır sekılde gelıp dıyo kı 3 avans verıyım felan la olum sen kımsın kı bıze avans vereceksın ? daha sozunun erı degılsın kımseye bırdaha sozumun erıyım dedıgını gormıyım :)
derken ? :D sonuc nasıl belli olur soylermsn bana :D dunku verdigi avans ıcın konu acıyorsun bugunde avans verdı dıorsn nasıl oluyor anlatırmısn

Sonuc 8 -2 oldugunda Cervantes Arkadasımızın bahanelerı tukenınce hemn avans muabetıne geldı konu daha sonra bıde şahşağlı bır sekılde gelıp dıyo kı 3 avans verıyım felan la olum sen kımsın kı bıze avans vereceksın ? daha sozunun erı degılsın kımseye bırdaha sozumun erıyım dedıgını gormıyım :)

canım :D bana sunu desene :D dünkü verdigi avans ıcın konuyu neden actın ? :D bugun donup dolasıp nasıl avansa getırdn

hmm :D dunku avansı bıdaha mı sayıyonuz matematıgınızı bıraz gelıstırn :D
Kardeşim şimdi dün ki vs atılmadı. Tamam bu gün o zaman neden vs atıldı ? Dün için değilmi ? Dün içinse avans geçerlidir.

Cervantes:

Sayın ergen genco ayda yılda bir giriyorum oyuna sizleri en son vsye küstürdükten sonra bugüne kadar el alamadığım vslerde dahi sizler gibi kaçtığım gittiğim gelmediğim görülmemiştir daha bir el dahi atmadan kendimi yda seni denemeden kaçmak nedir sence yok hayır bence atıldıktan sonra buraya girebilcek bi yüzün olmalıydı kendi adına kötü oldu tüh gerçi sizde o yüz yok hergün bıraktık deyip buralarda dolanıyosunuz internetimde ki problemden ötürü vs atılamadı ama buradayım dert ettiğin şeye bak ya hayır anlamadığım en son bu cocukca olayları awely ve lonely bey abin yapıyodu vsyi bıraktırdım hızlı giden atın diye bir söz var işten çıkınca vs atıldığın da bence bu konuyu extra olarak ben güncellicem bol şans :)

He bu arada atılmayan bir vs ye 5-0 teşhisi koyup üzerimden yine prim yapmaya çalışman ayrı bir ergenlik demeden geçemicim :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri