Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@webmeric; Başarılarınızın Devamını Dilerim Hocam.. Bazı Çekemeyenler Tabi Ki Olacak Ama Onlara Buradan Bir Söz ; Çekememezlik Aylak Bir Tutkudur Gençler. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haysiyetsiz ve buram buram (içiniz gibi) pislik kokan yorumlarınıza cevap verme tenezülünde buluncağım için herkesten özür diliyorum. Burak selvi dediğiniz adamın kodlarını çalmış isem ve ondan alıntı yapmış isem kendisi gelip buraya yazabilir. Sizi ingilendiren bir durum mu var ? Burak selvi fan boyları diye bir facebook sayfası açıp orada yalakalık yapabilirsin kendilerine. Yorumlarından yalakalık fışkırıyor. Burak selvi dediğiniz adamın panelini gezdim paneli kodlama amacı satmak içinmiş açık bulunduğu için piyasaya sürmüş. Benim amacım ise tamamen ücretsiz güncellenebilir bug olduğunda anında çözüm getirmekti. Tabi bu amacımın değmeyeceğinin şimdi farkına varmış oldum.. Ben sizin dediğiniz adamı tanımıyorum fan boyluğunu yapan arkadaşlar yüzünden forumda biraz araştırdım. Şimdi bir karşılaştırma yapmak gerekir Paneli para ile satmak için kodlayan ve daha sonra açık çıktı diye forumda paylaşan bir adamın konusunu baltalamanız lazımken gelip benim burda tamamen kar amacı gütmeyen bütün sorunlarını skypeden karşıladığım ve yapamayanlara bizzat kendim kurduğum 2.5 aylık emeğimi karalıyorsunuz bravo size siz gene fan boy olarak takılın forumda.. Bu arada kendimi kanıtlamak için yorum atmışım gelin göstereyim diye ..oda değmez kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok kodlama öğrenmek isteyenler skypeden eklesinler. Sağlıcakla kalmayın
Siz bu tarz davranan kişileri önemsemeyin konuşup dururlar. Yaptığınız çalışma gayet güzel.
Dipnot: MHMS panelinde olan açık yüzünden paylaşılmadı hatanız var gözden kaçırdınız sanırım.
Ücretli satılan bir panel olduğu için bundan rant sağlamak isteyen bir kaç şahıs saldırı yapıp sunucularında bulunan açıktan dolayı dosyaları başkasının eline geçtiği için başkası paylaşıp prim yapmak yerine "Burak Selvi" kendisi paylaşmıştır.
Bir Çok konuda kendisi bize yardımcı oldu ve çok ilgili arkadaşımzdır Ögrenci oldugu halde böyle bir panel çıkartmak büyük bir başarı tebrik ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)