Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Metin2 WMCP Yönetim Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 208
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

Yeni Güncelleme ile Admin Paneli Teması Değişsin mi ?

• Değişsin

• Değişmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

panelle alakalı daha destek vermiyorum.

sizde yavaşta buralarda niye yavaş değil ? hostingden kaynaklanan yavaşlıklarda panele çamur atmayın. hadi iyi günler
@53cagri53; @lordsas;

Moderatör tarafında düzenlendi:
@53cagri53;
@turkspeed; firmasından aldığım hosting ile test ettim

beklemeden sayfalar arası geçiş yapıyor. hostingsel sıkıntınız var dediğim gibi böyle sıkıntılarda panele çamur atmayın lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben index demiyorum paneli söylüyorum
çamur attığım yok panele girereken kaç sn sürüyor bi say bakalım

yaw kardeşim kafanmı iyi senin ben seni anlamış değilim ne çekiyorsun sen ? arkaplan resimlerini png leri jpgleri tarayıcın çerez olarak indiriyor. siteye ilk girdiğin zaman o sayfaları yükleyecek tabi.
al gez paneldede hızlı geçiş yapmıyormu bak

çamur attığım yok nedir bir de çamur attığmı yok diyorsunuz. hem çamur atıp hemde baltalayarak kombo yapmışsınız resmen. Eleştirdim de diyemezsiniz eleştiri nasıl olur ben size anlatayım bi.

Eleştirilcek şeyi eleştirmeden önce test edersiniz. Gerçekten kodlamada mı sıkıntı var bakarsanız eğer kesin bir sonuca erişirseniz eleştiriyi söylersiniz ben o eleştiriyi dikkate alırım. Ama şu ana kadar test ettiğim bütün hostinglerde sayfalar arası çok akıcı geçişler yapıyorum ve eminimki sizde hiç bir test yapmadan direk aklınızdakini buraya yazdınız. ben buna eleştiri demem karalama derim.

alın test edin geçişleri ben her şeyi test ederim eğer gerçekten dediğiniz gibi olsaydı hangi kodlarda yavaşlık oluyor diye kodlamalarımı gözden geçirirdim şüpheniz olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri