Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
konuşma tarihine bakarsan kaç aydır uğraşıyorum anlarsın bu zamanlar daha temelleri yeni atıyordum ajaxların işlevselliğini test ediyordum. gerçekten kıymet bilmiyorsunuz hiç biriniz
Tabloların ne işe yaradığını bilmediğim için metin2 oynamadığım için arkadaşımda neyin ne işe yaradığını öğreniyorum
haklısınız bu kontrol paneli için 1 günümü harcadım mhms midir nedir o paneli indirip sadece 1 kaç edit yaptım ve wmcp diye piyasaya çıkarttım. Kodlarda aynı zaten indirirsen görürsün her şey aynı
Arkadaşımın bana gönderdiği metin belgesi ve içindekilerde öneriden ibaret
kullanıcı görüntülemede aynı ip aynı mail listelencek.
oyundaki Yönetimi
market yönetimi > shop.sql da mob vnumla shop vnum sıralanıyor. mob vnumun karsısındaki shop vnumla shop_item.sqlda item giriliyor.
item alış satış fiyatları ayarlama.
iteme antiflag değerleri atama (yere atılamaz yap gibisinden)
emeğimi karalalayan her kim olursa olsun hakkımı helal etmiyorum.
Son düzenleme:
Sen diğerlerini aldırma kardeşim gayet güzel bir kodlama yapmışsın.MHMS'den daha fazla fonksiyona sahip bir yönetim paneli.Bu işin emeğine bakmadan karalama yapmaya çalışanları da aldırış etmemek gerek.![]()
konuşma tarihine bakarsan kaç aydır uğraşıyorum anlarsın bu zamanlar daha temelleri yeni atıyordum ajaxların işlevselliğini test ediyordum. gerçekten kıymet bilmiyorsunuz hiç biriniz
Tabloların ne işe yaradığını bilmediğim için metin2 oynamadığım için arkadaşımda neyin ne işe yaradığını öğreniyorum
![]()
haklısınız bu kontrol paneli için 1 günümü harcadım mhms midir nedir o paneli indirip sadece 1 kaç edit yaptım ve wmcp diye piyasaya çıkarttım. Kodlarda aynı zaten indirirsen görürsün her şey aynı
![]()
Arkadaşımın bana gönderdiği metin belgesi ve içindekilerde öneriden ibaret
@LethalStrikeR; benim mhms kodlamacısını karalama gibi bir niyetim yok.Kod yazan bir kişi isterse sadece php taglarını açmayı biliyor olsun isterse professiyonel olsun yaptığı bir şey varsa benim yaptığı şeye teşekkür etmem lazım.. Çünkü adamın amacı bir şeyler başarmak. Ben isteseydim bu paneli ücretsiz olarak paylaşmayıp ioncube ile şifrelerdim birde lisans kodladıktan sonra satıp keyfime bakardım ama bunu yapmadım kıymet bileceklerini düşündüm. Diğer yönetim panellerinin fan boyu mu bunlar ben anlamıyorum arkadaş sanki diğer yönetim panellerini karalama konusu açmışım gibi yorum atıyor ileri zekalı arkadaşlar..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Farkındayım zaten bunun bilincinde olduğun için ortaya güzel şeyler çıkmış.@LethalStrikeR; benim mhms kodlamacısını karalama gibi bir niyetim yok.Kod yazan bir kişi isterse sadece php taglarını açmayı biliyor olsun isterse professiyonel olsun yaptığı bir şey varsa benim yaptığı şeye teşekkür etmem lazım.. Çünkü adamın amacı bir şeyler başarmak. Ben isteseydim bu paneli ücretsiz olarak paylaşmayıp ioncube ile şifrelerdim birde lisans kodladıktan sonra satıp keyfime bakardım ama bunu yapmadım kıymet bileceklerini düşündüm. Diğer yönetim panellerinin fan boyu mu bunlar ben anlamıyorum arkadaş sanki diğer yönetim panellerini karalama konusu açmışım gibi yorum atıyor ileri zekalı arkadaşlar..
Haysiyetsiz ve buram buram (içiniz gibi) pislik kokan yorumlarınıza cevap verme tenezülünde buluncağım için herkesten özür diliyorum. Burak selvi dediğiniz adamın kodlarını çalmış isem ve ondan alıntı yapmış isem kendisi gelip buraya yazabilir. Sizi ingilendiren bir durum mu var ? Burak selvi fan boyları diye bir facebook sayfası açıp orada yalakalık yapabilirsin kendilerine. Yorumlarından yalakalık fışkırıyor. Burak selvi dediğiniz adamın panelini gezdim paneli kodlama amacı satmak içinmiş açık bulunduğu için piyasaya sürmüş. Benim amacım ise tamamen ücretsiz güncellenebilir bug olduğunda anında çözüm getirmekti. Tabi bu amacımın değmeyeceğinin şimdi farkına varmış oldum.. Ben sizin dediğiniz adamı tanımıyorum fan boyluğunu yapan arkadaşlar yüzünden forumda biraz araştırdım. Şimdi bir karşılaştırma yapmak gerekir Paneli para ile satmak için kodlayan ve daha sonra açık çıktı diye forumda paylaşan bir adamın konusunu baltalamanız lazımken gelip benim burda tamamen kar amacı gütmeyen bütün sorunlarını skypeden karşıladığım ve yapamayanlara bizzat kendim kurduğum 2.5 aylık emeğimi karalıyorsunuz bravo size siz gene fan boy olarak takılın forumda.. Bu arada kendimi kanıtlamak için yorum atmışım gelin göstereyim diye ..oda değmez kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok kodlama öğrenmek isteyenler skypeden eklesinler. Sağlıcakla kalmayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)