Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Panel kullanılmaya başlandığı zaman panelleri senin admin paneline oturtmaya basliyicam tesekkurler. Emeğin boşa gitmemelipanel son güncellemesini almış olup. saat 18:00 da beta sürecinden kaldırılacaktır. panel için daha öneri almıyorum sadece hatalarda veya buglarda skype ekleyip sorunu bildirebilirsiniz. ki oda küçük bir ihtimal. bildirildiği yerde gerçekten bir sorun varsa panel güncellenir onda sıkıntınız olmasın.
linkler güncellendi birazdan dosyaupluad a yükleyeceğim
1 veya 2 saat sonra yeni güncelleme ile gelenler ile ilgili bir video çekip konuyu güncelleyeceğim.
1 veya 2 saat sonra yeni güncelleme ile gelenler ile ilgili bir video çekip konuyu güncelleyeceğim.
Tüm videoları Sıkılmadan izledim
Başarılar güzel başkaları olsa ücretli şekilde faydalanırdı bu emeğindenascaria panelde şöyle hata alıyorum
pack link ekledim ama yazılar gözükmüyor pack açıklamasındada yazılarda kayma var
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sence hata mı o ?
genel.css den .indirtbl daki color:#fff leri color:#000 diye değiştirirsen oradaki yazılar siyah olur.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)