farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kuşak Efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tslee61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sürekli Yaparak -oyunda lag gbi şeylere girer vb. (quest yazarak 10 saniyede bir efekt geleceğini belirtebilirsin.)

keyfi efekt

root/Playersettingsmodule.py

arat
Kod:
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_1, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_2, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_3, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_4, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse")

degis

Kod:
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_1, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item9.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_2, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item9.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_3, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item9.mse")
    chrmgr.RegisterCacheEffect(chrmgr.EFFECT_EQUIP_ACCE_4, "", "d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item9.mse")

Teşekkürler Eline koluna Yüreğine Sağlık
@JHONNY SINS;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri