- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mustafayla aynı skil yerleri dizili olduğundan olabilirmi. Mustafa ya lAweRy ben açtım ninja olarak sonradan suraya geçirmiş olduğumuz bir karater birader. İlk defa sura oynayacaktı skillerin böle kalsın dediğim günden belli adamın benim skil dizişimle duruyor. Şimdi çarlarına girmişim veya girmemişim seni ilgilendirir mi ?Daha düne kadar vs'lerde skor tutan silik bir tipsin sen.İnsan geçmişini unutmamalı dönde bir bak istedim.
Sen yenilicem korkusuyla milletin çarına girip vs atan şahıs. Skil yerlerini unutmayın birdaha baya bi komiksiniz la bi de inkar edişleriniz yok muŞimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın
Yensek de yenilsekte herzaman burdayız ama kendi çarımızdan vs atmaya hiç bir zaman korkmadık bence bu rezillikle daha fazla yaşama ve şimdi sen kaybol
![]()
Yendik bitti uzatma yoluna hadi gülüm- Katılım
- 8 Nis 2010
- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Mustafayla aynı skil yerleri dizili olduğundan olabilirmi. Mustafa ya lAweRy ben açtım ninja olarak sonradan suraya geçirmiş olduğumuz bir karater birader. İlk defa sura oynayacaktı skillerin böle kalsın dediğim günden belli adamın benim skil dizişimle duruyor. Şimdi çarlarına girmişim veya girmemişim seni ilgilendirir mi ?Yendik bitti uzatma yoluna hadi gülüm
tabi ya tabi bu adam hayatında daha önce sura oynamadı daha önce skil dizmedi ilk defa bu serverda sura gördü birader sen ne kolpa adammışsın ya yüzün kızarıp utanıcagına arsız arsız cevap atmaya devam ediyosun. Dünkü konudan sonra hangi yüzle yazıyonuz bunlarıda bilemem al yaverinide başka sv de oynamana devam hadi canısı

- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oluur bana her zaman uyar yarın olunca vs yazdığımda yine spora gitcem işim çıktı bilmem ne yazmıcan inşallah görüşmek üzeresen çekilmedin tamam haklısın sakin ol şampiyon biz çekildik senin yerine ahbsnsn
Tamamdır yarın akşama kadar Türkay statümdeki hatayı düzeltirse vs için mesaj atıcam oyunda ol. Şuan ki statüm 95 95 5 91 STR ve DEX de statü yetmiyor sıfırladım hata oldu az önce Türkaya skypeden sorunu ilettim.

Şimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın

Neyse siz aranızda atinda izleyek :s