Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Keith vs oyuncularına duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sessizkraal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol :D
Skor Tabelası güldürme istersen ;)

Birine kaybol demeden önce veda konunu bi daha hatırla istersen :D Yaverin mustafayla beraber size başka oyunlarda bol şans :p

Daha düne kadar vs'lerde skor tutan silik bir tipsin sen.İnsan geçmişini unutmamalı dönde bir bak istedim. ;)

Sen yenilicem korkusuyla milletin çarına girip vs atan şahıs. Skil yerlerini unutmayın birdaha baya bi komiksiniz la bi de inkar edişleriniz yok mu :wink: Şimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın :wink: Yensek de yenilsekte herzaman burdayız ama kendi çarımızdan vs atmaya hiç bir zaman korkmadık bence bu rezillikle daha fazla yaşama ve şimdi sen kaybol ;)

Son düzenleme:
Selim kardeş oyuna girmiyorum pek ama atcak olduğunda buradan ulaşta ben atayım sende listenin başına beni ekle sağa sola gösteriş yapıp turnuvadan çekilmeye benzemez bu işler :)

bu arada değerli yazın için teşekkür ederim anonim kardeşş :D

Turnuvada kim nereye çekilmiş. Turnuva esnasında benim evimde internet yoktu. Buyur gel yarın akşam çalışmıyorum vs atalım.

Turnuvada kim nereye çekilmiş. Turnuva esnasında benim evimde internet yoktu. Buyur gel yarın akşam çalışmıyorum vs atalım.
Oluur bana her zaman uyar yarın olunca vs yazdığımda yine spora gitcem işim çıktı bilmem ne yazmıcan inşallah görüşmek üzere :D sen çekilmedin tamam haklısın sakin ol şampiyon biz çekildik senin yerine ahbsnsn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri