- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Skor Tabelası güldürme istersenAynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol![]()

- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Aynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol![]()
Birine kaybol demeden önce veda konunu bi daha hatırla istersen
Yaverin mustafayla beraber size başka oyunlarda bol şans 
- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Aynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol![]()
Daha düne kadar vs'lerde skor tutan silik bir tipsin sen.İnsan geçmişini unutmamalı dönde bir bak istedim.

Sen yenilicem korkusuyla milletin çarına girip vs atan şahıs. Skil yerlerini unutmayın birdaha baya bi komiksiniz la bi de inkar edişleriniz yok mu
Şimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın
Yensek de yenilsekte herzaman burdayız ama kendi çarımızdan vs atmaya hiç bir zaman korkmadık bence bu rezillikle daha fazla yaşama ve şimdi sen kaybol 
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Selim kardeş oyuna girmiyorum pek ama atcak olduğunda buradan ulaşta ben atayım sende listenin başına beni ekle sağa sola gösteriş yapıp turnuvadan çekilmeye benzemez bu işler![]()
bu arada değerli yazın için teşekkür ederim anonim kardeşş![]()
Turnuvada kim nereye çekilmiş. Turnuva esnasında benim evimde internet yoktu. Buyur gel yarın akşam çalışmıyorum vs atalım.
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Oluur bana her zaman uyar yarın olunca vs yazdığımda yine spora gitcem işim çıktı bilmem ne yazmıcan inşallah görüşmek üzereTurnuvada kim nereye çekilmiş. Turnuva esnasında benim evimde internet yoktu. Buyur gel yarın akşam çalışmıyorum vs atalım.
sen çekilmedin tamam haklısın sakin ol şampiyon biz çekildik senin yerine ahbsnsn