- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamin aleykum herkeze uzun suredir piyasada yoktum ama izlenim yaptigim kadariyla kulaklarimizi cinlatan gencler cikmis piyasaya biz buralardayiz hic birzaman biyere gitmedik
Ufaktan baslayim
Arwey = guzel cici bi arkds sanirim ama oyuna cok kaptirmis kendini kimse kral degildir bu oyunda. Emin ol
Hakim = guzel grup olusturmuslar aralarinda itemler donup duruyor guzel aciklar bulmuslar yararlaniyorlar
Lonely = ust grubun altinda kalan bir arkds vslerde ama taktigini biraz gelistirirse iyi olacaktir
Ramona = Ufak nacizane bir kardesimiz ama oyunu cok buyutuyor gozunde t ile milletin gozunu korkutmaya calisiyor vslerde taktik super !!!
Şimdiye kadar kimse beni görmedi bu oyunda ama bundan sonra goreceksiniz meydani bebelere birakmayiz
Cervates = turnuva birincisi oldu ali arkadasimiz kendini tebrik ederim bence saygi duymaniz tek sura o bu oyunda.
Pione = disardan destegi hic bitmedi sagolsun varolsun.
Birde ts gruplari var ordada bu arkadaslarimiz surekli birilerinin arkasindan konusup kufurler saydiriyorlar sizde dikkatli olun arkadaslar kimlerden neler aldiginizi neler yaptiginizi takip ediyorum.
Biz burdayken kral yoktur. Yakinda sahnedeyiz yazdigim kisilere nickimi burdan vermicem oyunda bir bir pm atip 2 kisi arasinda ozel vsler ataciz ama emin olun sizi rezil etmicem resimlerini ve videolarinizi buraya atarak
Attiginiz adimlara konusmalariniza dikkat edin dostlariniza ozellikle Hepinizin ne acigi oldugunu neler kullandiginizi ne silahlar taktiginizi iyi biliyorum.
SADECE CELLATIN GELISINI BEKLEYIN SAYGILARIMLA.
Ufaktan baslayim
Arwey = guzel cici bi arkds sanirim ama oyuna cok kaptirmis kendini kimse kral degildir bu oyunda. Emin ol
Hakim = guzel grup olusturmuslar aralarinda itemler donup duruyor guzel aciklar bulmuslar yararlaniyorlar
Lonely = ust grubun altinda kalan bir arkds vslerde ama taktigini biraz gelistirirse iyi olacaktir
Ramona = Ufak nacizane bir kardesimiz ama oyunu cok buyutuyor gozunde t ile milletin gozunu korkutmaya calisiyor vslerde taktik super !!!
Şimdiye kadar kimse beni görmedi bu oyunda ama bundan sonra goreceksiniz meydani bebelere birakmayiz
Cervates = turnuva birincisi oldu ali arkadasimiz kendini tebrik ederim bence saygi duymaniz tek sura o bu oyunda.
Pione = disardan destegi hic bitmedi sagolsun varolsun.
Birde ts gruplari var ordada bu arkadaslarimiz surekli birilerinin arkasindan konusup kufurler saydiriyorlar sizde dikkatli olun arkadaslar kimlerden neler aldiginizi neler yaptiginizi takip ediyorum.
Biz burdayken kral yoktur. Yakinda sahnedeyiz yazdigim kisilere nickimi burdan vermicem oyunda bir bir pm atip 2 kisi arasinda ozel vsler ataciz ama emin olun sizi rezil etmicem resimlerini ve videolarinizi buraya atarak
Attiginiz adimlara konusmalariniza dikkat edin dostlariniza ozellikle Hepinizin ne acigi oldugunu neler kullandiginizi ne silahlar taktiginizi iyi biliyorum.
SADECE CELLATIN GELISINI BEKLEYIN SAYGILARIMLA.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol![]()
Daha düne kadar vs'lerde skor tutan silik bir tipsin sen.İnsan geçmişini unutmamalı dönde bir bak istedim.
Sen yenilicem korkusuyla milletin çarına girip vs atan şahıs. Skil yerlerini unutmayın birdaha baya bi komiksiniz la bi de inkar edişleriniz yok muŞimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın
Yensek de yenilsekte herzaman burdayız ama kendi çarımızdan vs atmaya hiç bir zaman korkmadık bence bu rezillikle daha fazla yaşama ve şimdi sen kaybol
Cellat kardeş şu vs listene YALNIZKURT u da ekle :glee:
Vs oyuncularına duyuru demiş yinede sen bilirsin :smile:
Aynen vs cilere demiş de senin yerin yok burda kaybol![]()
Birine kaybol demeden önce veda konunu bi daha hatırla istersenYaverin mustafayla beraber size başka oyunlarda bol şans
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
:yo:
- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Kardeş saydığın 1. ve 3. kişi vs yi bıraktı 10 aydır veda etmeye calısıyolar kabul ederlerse atarsın izlemesi baya zevk vericek 

Şimdi selime de vs at demişsindir (Kendisi giricek yine) ki fazladan şansın olsun nasılsa kendi çarına giremiyosun vs lerde AweRy de yenilirsen YALNIZKURT da şansın olsun belki orda keserim diyosun ama artık yemezler canım 10 aydır vs yi bırakamadın 

ona gore hareket edılırdı