InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[Paylasim] Marty Server & Client source 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baquara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Files degil, source

O işe yaramaz dediğin şey piyasanın en değerli kaynak kodlarından biridir. Sizlerin daha elinde olmayan yüzlerce bug engelli onda. Ordaki bugların ne işe yaradığını bilen ve nasıl kullanmasını bilen kişi sorunsuz bir kaynak kodu çıkarabilir. Ve ben onu kullanarak şuan 3k'lık sorunsuz bir servere sahibim.

O işe yaramaz dediğin şey piyasanın en değerli kaynak kodlarından biridir. Sizlerin daha elinde olmayan yüzlerce bug engelli onda. Ordaki bugların ne işe yaradığını bilen ve nasıl kullanmasını bilen kişi sorunsuz bir kaynak kodu çıkarabilir. Ve ben onu kullanarak şuan 3k'lık sorunsuz bir servere sahibim.
serverinizin adı nedir

İçinden wolfmanı sökende biziz merek etme ama bu ilk zamanda serverfiles bölümünde paylaşıldı orada bu bilgiye sahip adamlar yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri