romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Paylasim] Marty Server & Client source 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baquara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Baquara

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam, Marty Server & Client source payasiyorum. Fransadan geliyorum, ondan dolayi turkcem belki guclu olamaz. Ama Marty Server & Client source 300euro tutiyor Fransada onlara degil burda paylasmak istedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

source altyapı novalinedır aklı olan temiz novaline source ile karşılaştırma programı yardımıyla fixlerini alır bunu böyle build edip kullanmak akıl işi değil her insanın dosyalarına güven olmaz
indirip bakanlar ammada küfür etmiştir :D

Selam, Marty Server & Client source payasiyorum. Fransadan geliyorum, ondan dolayi turkcem belki guclu olamaz. Ama Marty Server & Client source 300euro tutiyor Fransada onlara degil burda paylasmak istedim.

https://mega.nz/#!ngx0CBbD!BWIIYC5GgLwtlMvyG_Bs_HrlOCHeQnlur864k0Y6Pqo

ise yaramaz

Merhaba @Baquara;

24 saat içinde sourceye ait virustotal ekleyiniz..

Son düzenleme:

[FONT=source_sans_proregular]https://mega.nz/#!ngx0CBbD[/FONT][FONT=source_sans_proregular]!BWIIYC5GgLwtlMvyG_Bs_HrlOCHeQnlur864k0Y6Pqo

[/FONT]
[FONT=source_sans_proregular][/FONT][FONT=source_sans_proregular][/FONT][FONT=source_sans_proregular][/FONT]

Filesi nasıl bişey bunun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri