Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Files degil, source
ise yaramaz
O işe yaramaz dediğin şey piyasanın en değerli kaynak kodlarından biridir. Sizlerin daha elinde olmayan yüzlerce bug engelli onda. Ordaki bugların ne işe yaradığını bilen ve nasıl kullanmasını bilen kişi sorunsuz bir kaynak kodu çıkarabilir. Ve ben onu kullanarak şuan 3k'lık sorunsuz bir servere sahibim.
serverinizin adı nedirO işe yaramaz dediğin şey piyasanın en değerli kaynak kodlarından biridir. Sizlerin daha elinde olmayan yüzlerce bug engelli onda. Ordaki bugların ne işe yaradığını bilen ve nasıl kullanmasını bilen kişi sorunsuz bir kaynak kodu çıkarabilir. Ve ben onu kullanarak şuan 3k'lık sorunsuz bir servere sahibim.
serverinizin adı nedir
Adı bende kalsın zamanı gelince öğrenirsiniz.
O işe yaramaz dediğin şey piyasanın en değerli kaynak kodlarından biridir. Sizlerin daha elinde olmayan yüzlerce bug engelli onda. Ordaki bugların ne işe yaradığını bilen ve nasıl kullanmasını bilen kişi sorunsuz bir kaynak kodu çıkarabilir. Ve ben onu kullanarak şuan 3k'lık sorunsuz bir servere sahibim.
İçinden wolfmanı sökende biziz merek etme ama bu ilk zamanda serverfiles bölümünde paylaşıldı orada bu bilgiye sahip adamlar yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)