romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Paylasim] Marty Server & Client source 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baquara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sadece bu haliyle 300e yakın fix var sourcede karşılaştırma programıyla hepsini alın işte dün 3-4 saat bunla uğraştım :)

:D bende diyorum bu source ne b*k var :D

sadece bu haliyle 300e yakın fix var sourcede karşılaştırma programıyla hepsini alın işte dün 3-4 saat bunla uğraştım :)
Elindeki source a mı uyarladın fixleri ?

Elindeki source a mı uyarladın fixleri ?

evet iki dosyayı karşılaştıran program var. "winmerge". bu program sana iki dosya açtırıyor sol ve sağ olarak. sol dakine bu sourcede örnek char_itemc.cpp açıyorum sağ kısma kendi char_item.cpp mi açıyorum tüm farklılıkları gösteriyor ordan yapıyorsun

evet iki dosyayı karşılaştıran program var. "winmerge". bu program sana iki dosya açtırıyor sol ve sağ olarak. sol dakine bu sourcede örnek char_itemc.cpp açıyorum sağ kısma kendi char_item.cpp mi açıyorum tüm farklılıkları gösteriyor ordan yapıyorsun

Winmerge kullanıyorum free karşılaştırma programlarında 1 numaradır :) böyle tek tek .cpp leri .h leri falan baya bir zaman ister 4 saatte bittiysi iyi bitmiş :)
Olduğu gibi derlemeyi denedinmi bu elemanın source'unu ? anladığım kadarıyla gcc4.9 istiyor

Winmerge kullanıyorum free karşılaştırma programlarında 1 numaradır :) böyle tek tek .cpp leri .h leri falan baya bir zaman ister 4 saatte bittiysi iyi bitmiş :)
Olduğu gibi derlemeyi denedinmi bu elemanın source'unu ? anladığım kadarıyla gcc4.9 istiyor

4 saatte bitmezde ben öyle sırayla baktım tüm cpplere. gcc49 istiyor ama gcc49 yüklesende build olmaz biraz uğraşcaksın ben build ettim ama öyle kullanmam nerde ne yapılmış bilgim yok olsada kendi souercemi kullanmak daha mantıklı geliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri