- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 155
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
metin2dev de martysama0134 ün 300 euro ya sattığı, korsana düşen source'u bu. Ancak bu source baya eski versiyonu .o vatandaş sayısız güncelleme çıkardı bunun üzerine .Halende günübirlik güncelleme çıkarıyor. Bu haliyle çok fazla bug ı olan bi source. marty ciddi sağlam bir developer, paranız varsa satın alın derim. bildirdiğin bugu anında fixliyor, ücretsiz güncelleme desteğide veriyor.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
metin2dev de martysama0134 ün 300 euro ya sattığı, korsana düşen source'u bu. Ancak bu source baya eski versiyonu .o vatandaş sayısız güncelleme çıkardı bunun üzerine .Halende günübirlik güncelleme çıkarıyor. Bu haliyle çok fazla bug ı olan bi source. marty ciddi sağlam bir developer, paranız varsa satın alın derim. bildirdiğin bugu anında fixliyor, ücretsiz güncelleme desteğide veriyor.
3k online serverım var 1 kere düşme yaptı oda forumda bir bug diye atdıkları fixden dolayı oldu. oyun açıcak arkadaşlara tavsiyem 0 mainline server client novaline sadece gerekli şeyleri yapmaları dice cube tarzı hamle ve sersem tarzı buglar fixlemeli kalan şeyler bug olmuyor benim serverımda şuan 20 tane fix vardır toplasan bug ve acıklar ile 20 öyle düşün. bug bildirimide gelmiyor

- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 155
- DevLira
- 0
3k online serverım var 1 kere düşme yaptı oda forumda bir bug diye atdıkları fixden dolayı oldu. oyun açıcak arkadaşlara tavsiyem 0 mainline server client novaline sadece gerekli şeyleri yapmaları dice cube tarzı hamle ve sersem tarzı buglar fixlemeli kalan şeyler bug olmuyor benim serverımda şuan 20 tane fix vardır toplasan bug ve acıklar ile 20 öyle düşün. bug bildirimide gelmiyor![]()
Hikmetcim bug derken oyuncuların yaptığı hile hurda tarzı bug değil.yada mesela azrail de yada kemer envanterine koyulabilecek itemden bug yapma vs... değil. Sourceda YMIR in kendi kodlamasında bile çok fazla sorun var. senin farkında bile olmadığın onlarca açık ve sorundan bahsediyorum
şu an adamın fixlerini yazsam buraya 2-3 sayfa yetmez.hem kodu mükemmel optimize ediyor hemde bütün sistem kodunu nerdeyse baştan düzenlemiş adam.Bu source ta çalışan serverların performansıda mükemmel olduğunu yazmış sattığı bir sürü kişi.
Anlatabilmiştirim umarım

- Konular
- 3
- Online süresi
- 8d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
Hikmetcim bug derken oyuncuların yaptığı hile hurda tarzı bug değil.yada mesela azrail de yada kemer envanterine koyulabilecek itemden bug yapma vs... değil. Sourceda YMIR in kendi kodlamasında bile çok fazla sorun var. senin farkında bile olmadığın onlarca açık ve sorundan bahsediyorum
şu an adamın fixlerini yazsam buraya 2-3 sayfa yetmez.hem kodu mükemmel optimize ediyor hemde bütün sistem kodunu nerdeyse baştan düzenlemiş adam.Bu source ta çalışan serverların performansıda mükemmel olduğunu yazmış sattığı bir sürü kişi.
Anlatabilmiştirim umarım![]()
Demek istediğini anladım ancak o sorunlar ile beraber fixlerimi toplanımı söyledim zaten
ayrı yetden forumdaki her fixe inanmamalarınıda demek istedim martysama sourcesindede çoğu şeyler fixli zaten- Katılım
- 2 Şub 2015
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,736
- DevLira
- 31
sadece bu haliyle 300e yakın fix var sourcede karşılaştırma programıyla hepsini alın işte dün 3-4 saat bunla uğraştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)