Arkadaşım bu forumda ne kadar sorunlu insan var anlamıyorum konu sahibi kendi diyor hasar verme sorunu var farkındayım düzelticem diye sen bi anda sorunsuz diyorsun madem kendinden eminsin uyguladıgın fix'i paylaşLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sistem gayet başarılı şekilde çalışıyor boş yorumlar atmayın.
Eh Sorunlu Olduğumu Düşünmüyorum sistemde fix felanda uygulamadım eklediğim gibi çalışıyor forudmda paylaşışlmadan öncede eklemişdim şimdide ekledim damagede sorun yok ya siz eklemeyi beceremediniz yada çarpışan bir sistem söz konusu.Arkadaşım bu forumda ne kadar sorunlu insan var anlamıyorum konu sahibi kendi diyor hasar verme sorunu var farkındayım düzelticem diye sen bi anda sorunsuz diyorsun madem kendinden eminsin uyguladıgın fix'i paylaş
Dostum serverinde weapon costume system var mıEh Sorunlu Olduğumu Düşünmüyorum sistemde fix felanda uygulamadım eklediğim gibi çalışıyor forudmda paylaşışlmadan öncede eklemişdim şimdide ekledim damagede sorun yok ya siz eklemeyi beceremediniz yada çarpışan bir sistem söz konusu.
Hayır.Dostum serverinde weapon costume system var mı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)