Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[Official] Unlimited Arrow

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tslee61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemin çalıştığına dair ne konu sahibinin kanıtı var , ne de yapan bir forum üyesi mevcut , konunun son sayfaları hatalardan sorunlardan ibaret konuya açan arkadaşta sistemi nerden bulduysa eklediği video sistemi satan yabancı bir vatadaşa ait keza sistemin çalıştığını iddaa ediyorsa kendi kanıt eklesin ve insanlara yardımcı olsun turkmmoda konu açmak bi link paylaşıp bırakmak olmamalı arkadaşa özel mesaj atıyoruz umursamıyor.İlgilenene kadar daha fazla insan emek harcayıp hata ile karşılaşmaması için konunun kapatılmasını istiyorum

eklemeyi bilmiyorsan konu sahibi ne yapsın ? bir üstteki postlara bak çalıştığına dair resim eklemiş.

10-15 gün içinde kanıt atan olmazsa vaktimin olduğu kadar testlerini bn yapıcam kodlarda sıkıntı yok ayrıca
sadece sınırsız okun yanında dosyadaki kodlar bi sistemle bitişik verilmiş lap diye eklenmiyo

10-15 gün içinde kanıt atan olmazsa vaktimin olduğu kadar testlerini bn yapıcam kodlarda sıkıntı yok ayrıca
sadece sınırsız okun yanında dosyadaki kodlar bi sistemle bitişik verilmiş lap diye eklenmiyo

Dostum sorunu yok sistemin :) Bi damage vurmaması var onuda vaktim olduğunda bakıp fixini yazıcam direk

Dostum sorunu yok sistemin :) Bi damage vurmaması var onuda vaktim olduğunda bakıp fixini yazıcam direk

hacım saten bnde o yöndeyim sistemde sorun yokta eklemek sıkıntı kimi dediğin sorunu yaşıyo kimi effect çıkmıyo diyo bi arkadaş costume weapondan arındırılmış temiz kodları attıydı bana ama kaşla göz arasında kaybettim dosyayı daha temiz hali paylaşılsa hiç sıkıntısız eklencek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri