Sistemin çalıştığına dair ne konu sahibinin kanıtı var , ne de yapan bir forum üyesi mevcut , konunun son sayfaları hatalardan sorunlardan ibaret konuya açan arkadaşta sistemi nerden bulduysa eklediği video sistemi satan yabancı bir vatadaşa ait keza sistemin çalıştığını iddaa ediyorsa kendi kanıt eklesin ve insanlara yardımcı olsun turkmmoda konu açmak bi link paylaşıp bırakmak olmamalı arkadaşa özel mesaj atıyoruz umursamıyor.İlgilenene kadar daha fazla insan emek harcayıp hata ile karşılaşmaması için konunun kapatılmasını istiyorum
eklemeyi bilmiyorsan konu sahibi ne yapsın ? bir üstteki postlara bak çalıştığına dair resim eklemiş.
10-15 gün içinde kanıt atan olmazsa vaktimin olduğu kadar testlerini bn yapıcam kodlarda sıkıntı yok ayrıca
sadece sınırsız okun yanında dosyadaki kodlar bi sistemle bitişik verilmiş lap diye eklenmiyo
sadece sınırsız okun yanında dosyadaki kodlar bi sistemle bitişik verilmiş lap diye eklenmiyo
10-15 gün içinde kanıt atan olmazsa vaktimin olduğu kadar testlerini bn yapıcam kodlarda sıkıntı yok ayrıca
Dostum sorunu yok sistemin
Bi damage vurmaması var onuda vaktim olduğunda bakıp fixini yazıcam direk
Dostum sorunu yok sisteminBi damage vurmaması var onuda vaktim olduğunda bakıp fixini yazıcam direk
hacım saten bnde o yöndeyim sistemde sorun yokta eklemek sıkıntı kimi dediğin sorunu yaşıyo kimi effect çıkmıyo diyo bi arkadaş costume weapondan arındırılmış temiz kodları attıydı bana ama kaşla göz arasında kaybettim dosyayı daha temiz hali paylaşılsa hiç sıkıntısız eklencek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)