Dostum sorunu yok sisteminBi damage vurmaması var onuda vaktim olduğunda bakıp fixini yazıcam direk
hacım saten bnde o yöndeyim sistemde sorun yokta eklemek sıkıntı kimi dediğin sorunu yaşıyo kimi effect çıkmıyo diyo bi arkadaş costume weapondan arındırılmış temiz kodları attıydı bana ama kaşla göz arasında kaybettim dosyayı daha temiz hali paylaşılsa hiç sıkıntısız eklencek
O arkadasta benim zaten suan konudaki costume weaponsuz hali.
O arkadasta benim zaten suan konudaki costume weaponsuz hali.
iyi oldu bu tekrar yedeğe alıyım vakit olunca test ederim damage vurma sorunu yok bu arada bnde başka sorunlar çıkıyodu costume weaponsuz haliyle daha stabil olur

Arkadaşım sistem sorunlu konu sahibi dahi kabul etti keza konunun başında hasar vurmuyor diye birşey yazmıyor ben canlandırınca kendi kabul etti buyur benım sunucumdan görüntüeklemeyi bilmiyorsan konu sahibi ne yapsın ? bir üstteki postlara bak çalıştığına dair resim eklemiş.
hasar vurmadıktan sonra ekli olması birşey ifade etmiyor kardeşim benim boş yorum yapıp adam korumaya calışma
Arkadaşım sistem sorunlu konu sahibi dahi kabul etti keza konunun başında hasar vurmuyor diye birşey yazmıyor ben canlandırınca kendi kabul etti buyur benım sunucumdan görüntü
![]()
hasar vurmadıktan sonra ekli olması birşey ifade etmiyor kardeşim benim boş yorum yapıp adam korumaya calışma
Ben senin yazmanla birşey kabul etmedim, bu akşam o bugu fixleyip fotoğrafınıda atıcam. Bir sorunu da kendiniz çözün ya. Profillerde c++ coder yazar, ama işe gelince after add vesselam.
Ben senin yazmanla birşey kabul etmedim, bu akşam o bugu fixleyip fotoğrafınıda atıcam. Bir sorunu da kendiniz çözün ya. Profillerde c++ coder yazar, ama işe gelince after add vesselam.
Benim burda bahsettiğim ben yazıpta konuyu hortlatana kadar ne sen ilgileniyordun nede bir başkası bu sistemi yapmak için elimden geleni yaptım bilgim sadece subtype kısmını düzeltmeye yetti zahmet olmazsa şu hasar kısmını hallediver
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)