Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
costume weapon sistemini ok sisteminden kaldırmayı denedimde pek başarılı bi sonuç çıkmadı ortaya sorunsuz build oluyodu
Şuanda ekleme yapıyorum atarım dosyaları buraya
Tek sorun costume weapon sistemi midir ? yapamayan arkadasların sorunları ?
kodlarda sorun olmadığını varsayarsak şimdilik tek sorun bu eklemeyi tam olarak bilmiyenler için tabi bşka sorunlardaç ıkar orası ayrı bi kefe ama bu kodları kopyala yapıştır yapıpta ekliyenler sorun alıcaktır + bide costume weapon sistemini kullanmıyanlar için +
kodlarda sorun olmadığını varsayarsak şimdilik tek sorun bu eklemeyi tam olarak bilmiyenler için tabi bşka sorunlardaç ıkar orası ayrı bi kefe ama bu kodları kopyala yapıştır yapıpta ekliyenler sorun alıcaktır + bide costume weapon sistemini kullanmıyanlar için +
Paylaşan olacak mı peki sorunsuz halini ? bir arkadaş ekleme yapıyorum demişti de ona göre kaldırayım veya bekleyelim ? bilginiz var mı ?
Paylaşan olacak mı peki sorunsuz halini ? bir arkadaş ekleme yapıyorum demişti de ona göre kaldırayım veya bekleyelim ? bilginiz var mı ?
paylaşılır ama bugünmü yarınmı 4-5 gün içindemi bilemem beklenmesi lazım şuanki haliyle costume weapon olmadan temizlenip paylaşılsında gerisi teferruat

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)