costume weapon sistemini ok sisteminden kaldırmayı denedimde pek başarılı bi sonuç çıkmadı ortaya sorunsuz build oluyodu
Şuanda ekleme yapıyorum atarım dosyaları buraya
Tek sorun costume weapon sistemi midir ? yapamayan arkadasların sorunları ?
kodlarda sorun olmadığını varsayarsak şimdilik tek sorun bu eklemeyi tam olarak bilmiyenler için tabi bşka sorunlardaç ıkar orası ayrı bi kefe ama bu kodları kopyala yapıştır yapıpta ekliyenler sorun alıcaktır + bide costume weapon sistemini kullanmıyanlar için +
kodlarda sorun olmadığını varsayarsak şimdilik tek sorun bu eklemeyi tam olarak bilmiyenler için tabi bşka sorunlardaç ıkar orası ayrı bi kefe ama bu kodları kopyala yapıştır yapıpta ekliyenler sorun alıcaktır + bide costume weapon sistemini kullanmıyanlar için +
Paylaşan olacak mı peki sorunsuz halini ? bir arkadaş ekleme yapıyorum demişti de ona göre kaldırayım veya bekleyelim ? bilginiz var mı ?
Paylaşan olacak mı peki sorunsuz halini ? bir arkadaş ekleme yapıyorum demişti de ona göre kaldırayım veya bekleyelim ? bilginiz var mı ?
paylaşılır ama bugünmü yarınmı 4-5 gün içindemi bilemem beklenmesi lazım şuanki haliyle costume weapon olmadan temizlenip paylaşılsında gerisi teferruat

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)