Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Geliştirilmiş EP Market Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sistem gayet güzel en azından php lerdeki açıklar yok ama yinede açık olabilir mi ? epsiz item alma gibi veya daha fazla item alma v.s veya bazı serverlerde ışınlanınca itemin kaybolması gibi sorunlar çıkar mı

Sistemi kodladığım zaman bir çok ayrıntı üzerinde durmuş ve denemiştim. Dün paylaşmadan önce de herhangi bir açık var mı diye denetledim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Açık çıkacağını düşünmüyorum olur da çıkarsa mutlaka bildirin buradan.

Sistemi kodladığım zaman bir çok ayrıntı üzerinde durmuş ve denemiştim. Dün paylaşmadan önce de herhangi bir açık var mı diye denetledim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Açık çıkacağını düşünmüyorum olur da çıkarsa mutlaka bildirin buradan.

anladım eyvallah sağol zamanla buna python kodlaması yapılsa mükemmel olur :) paylaşım için teşekkürler

@thenemne0032;

Ep markete tıklıyorum bişey gelmiyor item ekliyorum hatalı giriş yaptınız diyor acaba neyi eksik attım
freebds de böyle oldu

93a62491979b054e8a8f9ad1030e5c5c.png

Son düzenleme:
Aslında mainline_released kaynak kodlarında marketten ep ile item alma sistemi zaten ekli (shop_ex).
shop_table_ex.txt dosyasına special item group dosyasına item ekler gibi group oluşturup itemi ekleyerek sistem çalışıyor, bu ne kadar güvenilir bilmiyorum ama onu kullanmak daha mantıklı oluyor, yine de teşekkürler eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri