noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ortak Olabileceğim Bir Server Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xSerious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız: Fatih
Yaşınız :
18
Yaşadığınız Yer :
İstanbul / Avrupa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Geriye dönük editörlük ve grafikerliğim var reklam konusunda da elimden geldiğince yardım ederim.
Günlük Online Süreniz :
8-
10
Özellikleriniz :
Ortak olabileceğim ve en azından turkmmo da reklam yapabileceğim bir yer arıyorum
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
couser123
Diğer / Ek :
Mümkünse serverı
1-2gb lik, ömrü kelebek kadar olan server sahipleri iletişime geçmesin. Serverı yakın zamanda kuracak veya yeni açmış ve planları büyük olan arkadaşlarımın iletişime geçmesini bekliyoırum.

Son düzenleme:
merhaba,

aşağıdaki konumu inceleyebilirsiniz, şartlar uyuyorsa iletişime geçerseniz konuşalım.

http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/3455247-isinde-uzman-ekip-arkadaslari-araniyor.html

Adınız: Fatih
Yaşınız :
18
Yaşadığınız Yer :
İstanbul / Avrupa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
Geriye dönük editörlük ve grafikerliğim var reklam konusunda da elimden geldiğince yardım ederim.
Günlük Online Süreniz :
8-
10
Özellikleriniz :
Ortak olabileceğim ve en azından turkmmo da reklam yapabileceğim bir yer arıyorum
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
couser123
Diğer / Ek :
Mümkünse serverı
1-2gb lik, ömrü kelebek kadar olan server sahipleri iletişime geçmesin. Serverı yakın zamanda kuracak veya yeni açmış ve planları büyük olan arkadaşlarımın iletişime geçmesini bekliyoırum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri