Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gmlik yapabileceğim bir server arıyorum .
Adınız : Yasin
Soyadınız
ARLATIR
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer : Tekirdağ
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3-4 serverda GM'lik yaptım ve kendime ait bir hamachi server kurup yönettim.
Günlük Online Süreniz : Güne göre değişiyor fakat ortalama 8-15 saat arası
Özellikleriniz : Üniversite okuyorum ve öğrenci evinde kalıyorum karışanım olmadığı için günlük online süremde sıkıntı olmuyor. Reklam konuları vs. açarak oyuna user toplamaya çalışırım.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Facebook:
Skype : vip.yasin234 ya da Yasin Parlatır olarak arattırınca cıkacaktır. Fakat mikrofon sıkıntılı olabiliyor.
Diğer/Ek : Hamachi server kuralı uzun zaman oldu bu yüzden navicat ve filezilla kullanımı hakkında bilgilerim malesef azaldı. İstek olursa hamachi server kurup navicat ve filezilla kullanımını tekrar öğrenebilirim.
Adınız : Yasin
Soyadınız
ARLATIRYaşınız :20
Yaşadığınız Yer : Tekirdağ
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3-4 serverda GM'lik yaptım ve kendime ait bir hamachi server kurup yönettim.
Günlük Online Süreniz : Güne göre değişiyor fakat ortalama 8-15 saat arası
Özellikleriniz : Üniversite okuyorum ve öğrenci evinde kalıyorum karışanım olmadığı için günlük online süremde sıkıntı olmuyor. Reklam konuları vs. açarak oyuna user toplamaya çalışırım.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Facebook:
Skype : vip.yasin234 ya da Yasin Parlatır olarak arattırınca cıkacaktır. Fakat mikrofon sıkıntılı olabiliyor.
Diğer/Ek : Hamachi server kuralı uzun zaman oldu bu yüzden navicat ve filezilla kullanımı hakkında bilgilerim malesef azaldı. İstek olursa hamachi server kurup navicat ve filezilla kullanımını tekrar öğrenebilirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)