HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Denicez diyip arena daveti yollayan kişiliksizler 1e1 okcu ile ws atılır yiyen varsa çıksın karşıma hadi uzayın şimdi
Sallama lan ben hic bi zaman denicez diye vs demem kimseye deneme tahtasımısın sen kardeş senin gibi 10 tane okcu keserim hayırdır ninjamı sanıyon kendini

Tebrikler kanka Okcu vs atılır demişte sen burada okcusun zatenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kim bizimle alay etmiş, ezmişiz sinek gibi![]()
![]()

[
seni kestiğim bu vs de zaten okcuydum, niye setinde bıcak acıgımı var bu kadar tutuşuyosun okcu okcu diye yarım ninja? daha açıksız vs atıcak setin yok karşıma cıkıcaksın birde
tamam lan geç karşıma okcu ile alayım ifadeni yerse tabi rezil olmak istemezseniz
seni kestiğim bu vs de zaten okcuydum, niye setinde bıcak acıgımı var bu kadar tutuşuyosun okcu okcu diye yarım ninja? daha açıksız vs atıcak setin yok karşıma cıkıcaksın birde

seni o arena ters yatırı düz gömerim loncanızda karşıma çıkıcak rakip yok daha hala boş yapma aslanım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)