HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kim bizimle alay etmiş, ezmişiz sinek gibi

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Denicez diyip arena daveti yollayan kişiliksizler 1e1 okcu ile ws atılır yiyen varsa çıksın karşıma hadi uzayın şimdi
Sallama lan ben hic bi zaman denicez diye vs demem kimseye deneme tahtasımısın sen kardeş senin gibi 10 tane okcu keserim hayırdır ninjamı sanıyon kendini
Tebrikler kanka Okcu vs atılır demişte sen burada okcusun zatenÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kim bizimle alay etmiş, ezmişiz sinek gibi![]()
![]()
seni o arena ters yatırı düz gömerim loncanızda karşıma çıkıcak rakip yok daha hala boş yapma aslanım
sen kimsin ya karsısına cıkıcak rakip yokmus ulan kumda oyna sen, git setine bıcak sav ekle önce ondan sonra vs de bana, yarım ninja seni bitane kıvılcım set cekmissin kendine gelmis artislik yapıyosun bana "okcu ninjjiiaaaaağğ" ile gel vs atalım diye çarında her ninjayla vs atacak kapasiteye gelince seni ciddiye alıp vs atıcam seninle senin gibi her set ceken kendini vs ci sanmasın lan tam trolsunuz ya
Tebrikler kankaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sadece küçük insanlar başkalarının zaferleriyle övünür.![]()

Sağolasın.Tebrikler
Sağol kankaTebrikler kanka![]()

Denicez diyip arena daveti yollayan kişiliksizler 1e1 okcu ile ws atılır yiyen varsa çıksın karşıma hadi uzayın şimdi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)