HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bu ara popüler serverlardan Metin2.tc'de çoğu kişi hile açamamaktan şikayetçi.Açabilenler ise parayla almış oldukları hileyi kullanıyor :/ .İçerisinde 7x vb. bulunmaktadır.İlerki zamanda Multihack eklemeye çalışacağım fakat söz vermek istemiyorum.
Download Link
;
Virustotal Sonuç
;
*Without Patcher ile oyuna girdikten sonra istediğiniz .py dosyalarını oyuna inject edebilirsiniz.Olmayanlar için içerisinde en gerekli .py hileleri bulunmakta.
Bu ara popüler serverlardan Metin2.tc'de çoğu kişi hile açamamaktan şikayetçi.Açabilenler ise parayla almış oldukları hileyi kullanıyor :/ .İçerisinde 7x vb. bulunmaktadır.İlerki zamanda Multihack eklemeye çalışacağım fakat söz vermek istemiyorum.
Download Link
;
Virustotal Sonuç
;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
*Without Patcher ile oyuna girdikten sonra istediğiniz .py dosyalarını oyuna inject edebilirsiniz.Olmayanlar için içerisinde en gerekli .py hileleri bulunmakta.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşim hile çalışmıyor ki atıyorum dediğin yerden giriyorum cmd acılıyor sadece dosya adı yazıyor o kadar yardımcı olurmusun ?
Server sahibinin güncellemesinden sonra yeni versiyon gelicek, içerisinde ;
- 7x sorunu çözüldü.
- Multihack eklendi.
- Balık botu eklendi.
- 7x sorunu çözüldü.
- Multihack eklendi.
- Balık botu eklendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)